Cadeaubon wordt visitekaartje

Cadeaubon wordt visitekaartje van Givacard

Door: Givacard  12-11-2008
Trefwoorden: Cadeaubon, Cadeaukaart, Cards

De winkelier op de hoek, de kapper, het knusse restaurantje, de kledingboetiek, de sauna, ze kunnen nu allemaal hun eigen exclusieve, plastic cadeaukaart uitgeven. Maar het is ook heel goed mogelijk de kaart als visitekaartje te gebruiken.

Boekhandel Hijman en Arends in Arnhem reageert enthousiast: “Deze eigen cadeaukaart vergt nauwelijks investering en is een fantastisch visitekaartje voor onze winkels en onze klanten vinden het een stuk persoonlijker dan een algemene boekenbon. De opdruk en verpakking van de cadeaukaart stralen de sfeer uit van onze winkels, want de kaart is alleen bij ons te verzilveren”, aldus de heer Arends. Het bedrag kan tot op de cent door de gever worden bepaald, alles tussen 2,50 en 150 euro is mogelijk.

"Gift in a Box" wordt door GivaCard in de markt gezet in samenwerking met CCV, de grootste betaalautomatenleverancier van Nederland en Intersolve, marktleider op het gebied van de elektronische verwerking van cadeaukaarten. De ondernemer heeft slechts een CCV betaalautomaat nodig om met "Gift in a Box" te kunnen starten, een groot voordeel want de ondernemer hoeft geen extra apparatuur aan te schaffen.

De kaart is in alles afgestemd op het MKB. GivaCard levert het totaalconcept "Gift in a Box" in één doos: cadeaukaarten in de huisstijl van de ondernemer, met bijbehorende cadeauenveloppen, een baliedisplay en handleiding. De suggestie is duidelijk: dit is niet alleen een cadeaukaart maar ook een troefkaart voor de kleine ondernemer in de strijd tegen de grote winkelketens en de onzekere economische situatie. Daarbij is de cadeaukaart niet vatbaar voor winkeldiefstal - hij wordt pas bij de verkoop zelf geactiveerd - en geeft dankzij de elektronische verwerking nauwelijks extra administratie.


Over GivaCard - www.givacard.nl
GivaCard is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van cadeaukaart concepten. Sinds 2007 verkoopt GivaCard cadeaukaarten van een aantal grote retailers via 800 Postkantoren, 400 Primera’s en GivaCard.nl. Zij verwacht het aantal verkooppunten in 2009 te verdubbelen.

Over Intersolve- www.intersolve.nl
Intersolve is opgericht in 1992 en gevestigd in Hoevelaken. Het bedrijf is marktleider op het gebied van het verwerken van cadeaukaarten, klantenkaarten en ticketing transacties. Intersolve beschikt over een uitgebreid retail netwerk met koppelingen aan kassa’s, terminals, kiosks, internet en betaalterminals om haar toepassingen te faciliteren.

Over CCV - www.ccv.nl
CCV is een internationaal opererende organisatie met dochterondernemingen in Europa. Het bedrijf is marktleider op het gebied van PIN- en Chipknipautomaten, en specialist in verwerking en autorisatie van financiële en spaarkaarttransacties en het ontwikkelen en beheren van spaar- en klantenkaartsystemen, zoals Rocks en Esso Loyalty. CCV beschikt over een 24-uurs serviceorganisatie en een tweede computercentrum dat zorgt voor een naadloze switch tijdens calamiteiten. CCV is gevestigd in Arnhem en opgericht in 1958.

Voor meer informatie over GivaCard en fotomateriaal neemt u contact op met:
Patrick Vegt
E [email protected]
T +31 (0)346 29 57 50
I www.givacard.nl

Voor meer informatie over Intersolve neemt u contact op met:
Andre Moen
E [email protected]
T +31 (0)33-2541190
I www.intersolve.nl

Voor meer informatie over CCV neemt u contact op met:
Claudette Kroes-Boekhorst
T +31 (0)26 38 49 648
E [email protected]
I www.ccv.nl

Trefwoorden: Cadeaubon, Cadeaukaart, Cadeaukaart Systeem, Cards, Gift Card, Gift Cards, Givacard,