Grand Café Metropole

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Steenstraat 68 , 6828 CN Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Grand Café Metropole

Grand Café Metropole is gevestigd in de Steenstraat in een monumentaal pand dat sinds 1922 een horecafunctie heeft. In 1996 is deze locatie verbouwd tot een intiem, uniek en sfeervol Grand Café met restaurant. Dichtbij het centrum en de theaters, is het een populaire plek om af te spreken en dé ontmoetingsplek voor artiesten, cabaretiers en theaterbezoekers.

In de binnentuin bevindt zich het restaurant voor lunch en diner, waar de chef-kok heerlijke gerechten bereidt. Overdag kunt u bij ons terecht voor een kopje koffie met huisgemaakt appelgebak of een smakelijke lunch. 's Avonds voor een drie keuze meergangen menu (lekker en snel) en geliefd bij de film- en theaterbezoekers;
ook goed te reserveren in combinatie met een bezoek van een cabaret voorstelling in het Posttheater.

Op de eerste verdieping is een prachtige ruimte voor recepties, feesten, lezingen & bijeenkomsten en een kleinere zaal voor o.a. besloten diners.

In ons vaak drukke en gezellige café kunt u genieten van een groot aantal bieren van de tap en een selectie exclusievere wijnen van onze wijnkast welke u per glas kunt bestellen. Wij verwelkomen u graag!

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do - Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Grand Café Metropole in Steenstraat 68, Arnhem Gelderland 6828 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6828 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816062]