Haarinstituut Ria Dierking

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hollandweg 54 , 6843 JP Arnhem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Haarinstituut Ria Dierking

Haarinstituut Ria Dierking behandelt moeilijk haar of een haarproblemen. Ook met een haaraanvulling, of een volledig haarwerk kunt u genieten van een prachtig kapsel met een geheel natuurlijke uitstraling. Wij zorgen ervoor dat niemand iets aan u ziet.

Haarinstituut Ria Dierking in Arnhem heeft jarenlange expertise in het verzorgen van mooie, modieuze en gemakkelijk te verzorgen kapsels voor iedereen die te maken heeft met haarziekten, haarproblemen, haaruitval en dun haar. Zo zijn we onder meer gespecialiseerd in natuurlijke haartoevoegingen in dun haar, een 'ongeziene' overgang naar (tijdelijke) kaalheid, (ook confectiehaarwerk genoemd), en alle andere mogelijkheden om uw kapsel er goed verzorgd te laten uitzien. Naast onze zeer uitgebreide collectie, verzorgen wij ook permanente en semi-permanente haaraanvullingen op maat.

U kunt een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo - Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/DierkingRiaA

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haarinstituut Ria Dierking in Hollandweg 54, Arnhem Gelderland 6843 JP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6843 JP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826212]