Huis Zypendaal

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zijpendaalseweg 44 , 6814 CL Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Huis Zypendaal

Huis Zypendaal is een prachtige 18e-eeuwse buitenplaats in Arnhem. Een mooi huis met bijgebouwen en een tuin in een groen beekdal, omgeven door stromend water. In het park staan kapitale oude bomen en er liggen een aantal bronnetjes. Het huis is van april t/m oktober iedere zondagmiddag onder leiding van een gids te bezichtigen.
Op de bovenverdiepingen is het centrale kantoor van Geldersch Landschap & Kasteelen gevestigd.

Ook kan er in huis Zypendaal getrouwd worden. De hoofdverdieping, gelegen op de begane grond, ademt historie en de sfeer uit de 18e eeuw, met veel bezittingen van de oorspronkelijke bewoners. De trouwzaal is stijlvol ingericht en kijkt uit over het prachtige bos en park.

Huis Zypendaal is een van de 7 opengestelde kastelen van Geldersch Landschap & Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen op de kastelen.

Kasteel zypendaal, kasteel in Arnhem, kasteel Doorwerth, Kasteel Rosendael. trouwen op een kasteel, trouwlocatie Arnhem.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Museums

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Huis Zypendaal in Zijpendaalseweg 44, Arnhem Gelderland 6814 CL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6814 CL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821668]