InVision presenteert nieuwe release iWFM 4.5.0 tijdens het Workforce Manage-ment Congres 2007

Door: Invision Software  08-10-2007

Een belangrijke nieuwe feature van de release iWFM 4.5.0 is de compleet nieuw geïntegreerde functie Time manage-ment met de modules TimeKeeper en TimeManager. Bovendien zijn de optimaliseringsprocessen up-to-date gemaakt en is de vormgeving van de user interface van InVision Enterprise WFM compleet vernieuwd. Daarnaast is iWFM nu ook verkrijgbaar als 64-bit-versie en zijn er in totaal twaalf verschillende talenversies beschikbaar. Nieuwe talen zijn Pools en Russisch.

Alles onder controle met TimeKeeper en TimeManager
Met de compleet nieuw geïntegreerde functie Time management kunnen urenstaten van de medewerkers net zo een-voudig en nauwkeurig worden beheerd als de inroostering van medewerkers. Time management omvat twee modules, TimeKeeper en TimeManager. Hiermee kunnen de geregistreerde werktijden en verschillende urenstaten, zoals urensta-ten voor overuren, speciale diensten, vakantie of gewone werkdagen, worden beheerd. Op basis van de door de gebrui-ker vastgelegde, vrij definieerbare regels categoriseert de TimeKeeper de geregistreerde werktijden automatisch. Daar-bij wordt de verantwoorde tijd in real time verwerkt. De module TimeManager berekent de verschillende urenstaten vol-automatisch op basis van de geregistreerde input. Ook hiervoor kan de gebruiker flexibel zijn eigen regels bepalen. Bovendien kunnen in TimeManager alle urenstaten vooraf worden weergegeven, zodat men aan de hand van het werk-rooster altijd de ontwikkeling van de urenstaten per medewerker kan bijhouden. De modules TimeKeeper en TimeMana-ger zijn via een bewerkings-workflow aan elkaar gekoppeld. De gegevens uit de Time management-modules kunnen ook in het Service Center worden opgeroepen. Dit is voor personeelsplanners het belangrijkste onderdeel van de InVisi-on Enterprise WFM. De gebruiker kan alle geplande en werkelijke gegevens in één oogopslag bekijken, waardoor de medewerkers zo optimaal mogelijk kunnen worden ingepland.

Personeelsbeheer op maat
Samen met de release 4.5.0 van InVision Enterprise WFM zijn ook de belangrijkste componenten van het personeelbe-heer verbeterd, waardoor de snelheid van de processen toeneemt. Bovendien is de user interface van de AutoScheduler overzichtelijker, kan het meer informatie geven over de status van de optimalisering en kunnen extra rapporten worden opgesteld. De AutoScheduler is een optionele module die volautomatisch met slechts één druk op de knop optimale planningen opstelt waarbij rekening wordt gehouden met alle planningsregels. Zo wordt met de AutoScheduler het gehe-le optimaliseringsproces in één stap uitgevoerd: van de langlopende toewijzing van werktijden per dag tot de gedetail-leerde, tot op de minuut nauwkeurige definitie van afzonderlijke activiteiten gedurende de dag.

Dankzij deze nieuwe features van InVision Enterprise WFM in de release 4.5.0 kunnen gebruikers nu nog eenvoudiger en sneller hun personeelsbeheer optimaliseren. Met de twee nieuw geïntegreerde modules van Time management kun-nen zowel geplande als werkelijke tijden evenals urenstaten van medewerkers altijd in real time in één oogopslag wor-den bekeken. Zo kunnen met het oog op het optimale Workforce Management de juiste medewerkers met de juiste kwalificatie op het juiste tijdstip en de juiste plaats worden ingezet.


Over InVision Enterprise WFM (iWFM)
InVision Enterprise WFM is een webgebaseerde software oplossing voor ondernemingswijde Workforce Management. Momenteel is het beschik-baar in twaalf talen. De oplossing geeft de personeels planner de mogelijkheid personeelsinzet te optimaliseren door het creëren van planningen dat te allen tijde voldoet aan actuele behoefte. Tegelijkertijd zorgt behoefte georiënteerde iWFM ervoor dat u alle relevante wetgeving, locale over-eenkomsten en contracten van individuele medewerkers in acht neemt. Tevens geeft het de mogelijkheid dat de medewerker betrokken is in het plannings proces. De modulaire architectuur van iWFM ondersteunt de gehele behoefte georiënteerde Workforce Management proces van Fore-casting tot Planning, Optimalisatie, Tijdregistratie en Controle. De software is zeer flexibel en te gebruiken in alle markten en in alle grote van firma’s. Men kan het gebruiken om 100 medewerkers in te plannen om personeelskosten te reduceren en productiviteit te vergroten en tevens honderd duizenden medewerkers wereldwijd. Dankzij de open interfaces kan iWFM moeiteloos worden geïntegreerd in bestaande ICT omgevingen en gekoppeld worden aan ontelbare systemen. De iWFM software oplossing heeft een unieke technologie voor behoefte georiënteerde planning van multi-skill omgevingen. Doordat de geavanceerde technologie die hierachter zit niet is gebaseerd op algemeen gebruikte routing logica van de ACD (Automatic Call Distribution), wordt er een aanzienlijke tijdswinst bespaard. Een patent is momenteel nog in behandeling voor deze innovatie-ve technologie. In aanvulling van de software oplossing en onderhoud biedt InVision een grote diversiteit van services om zeker te stellen dat u de beste resultaten krijgt van WFM. U kunt InVision uw behoefte of personeelsbezetting laten analyseren, het laten managen van projecten, integratie van systemen, programmeren van klantspecifieke aanpassingen of InVision gebruiken als support voor uw dagelijkse planningen.

Over InVision:
InVision Software AG is een internationale leverancier van ondernemingswijd Workforce Management die firma’s de mogelijkheid geeft om de planningen van hun medewerkers te optimaliseren. InVision geeft klanten de mogelijkheid om personeelskosten te reduceren, productiviteit te verbeteren, medewerkers tevredenheid te verbeteren en omzet te verhogen door het verbeteren van een betere klantentevredenheid. Opgericht in 1995 met haar hoofdkantoor in Ratingen Duitsland, heeft InVision momenteel 140 WFM specialisten in dienst en kantoren in Europa, Noord Ameri-ka en Zuid Afrika. Sinds 18 juni 2007 is InVision Software (IVX) geregistreerd op de Prime Standard Segment van de Frankfurt beurs. Tot de klan-tenkring van InVision behoren talrijke internationale blue chips, zoals ABN Amro, Allianz, BMW, Deutsche Telekom, IKEA, Sky en Vodafone.
Voor meer informatie, bezoek ons op: www.invisionwfm.com


Pers contact:
Jutta Kropp
Head of Corporate Communications
InVision Software AG
Halskestraße 38, D-40880 Ratingen (Deutschland)
Tel.: +49 (0)2102 728-252, Fax: +49 (0)2102 728-111
E-Mail: pr@invision.de