Kruyer Recycling BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willemstraat 24 , 6822 CT Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Kruyer Recycling BV

Bij Kruyer Recycling te Arnhem kunt u terecht met uw oud metaal en papierafval. Wij kopen in tegen goede (dag)prijzen. Bel ons recyclebedrijf voor de actuele dagprijzen. Wij kopen in van zowel particulieren als bedrijven en zorgen daarbij voor een milieuverantwoordelijke afvoer van uw afval. Bij ons bedrijf kan materiaal gebracht worden en eventueel ook opgehaald door onze eigen ophaalservice. Wij verzorgen ook eventueel plaatsing van containerbakken. Kruyer Recycling bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in de regio Arnhem.

Ons recyclebedrijf te Arnhem is VIHB gecertificeerd. De toekenning van dit nummer is vereist bij het beroepsmatig vervoeren- inzamelen- handelen, en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen, afgegeven door de Niwo.

Om alle nodige vergunningen te verkrijgen en te behouden, moet ons recyclebedrijf in Arnhem aan strenge eisen voldoen. Deze eisen zijn hoofdzakelijk gericht op het bewaken van de kwaliteit van onze bedrijfsvoering en dienstverlening. De vergunningen zijn een evidente garantie voor onze topkwaliteit. Tel daar onze professionaliteit en veiligheidsgaranties bij op en u hebt het totaalbeeld van Kruyer Recycling. Wacht dus niet langer en ga voor een schoon milieu en duurzame producten.

Wat kopen wij in:
Non ferro metaal zoals roodkoper, messing, lood, zink, aluminium, roestvrij staal, pvc kabel, etc.
Ferro metaal zoals oud ijzer en schroot.
Oud papier zoals kranten, folders, karton, drukkerij afval, etc.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kruyer Recycling BV in Willemstraat 24, Arnhem Gelderland 6822 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6822 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3761564]