Krediet offerte en leen offerte gratis en snelle service

Krediet offerte en leen offerte gratis en snelle service van Leen-offerte

Door: Leen-offerte  28-10-2008
Trefwoorden: Hypotheek, Offerte, Krediet

Minister Bos (Financiën, PvdA) zei vanochtend dat de onderhandelingen met Aegon snel verliepen toen de verzekeraar ermee akkoord ging dat de voorwaarden van de eerdere kapitaalinjectie aan de ING de norm zouden zijn. Volgens Bos is de overeenkomst voor „99 procent hetzelfde” als met ING. Hij accordeerde de overeenkomst gisteren, hoewel hij ziek thuis zat. Bos kon nog niet zeggen wie de twee overheidscommissarissen worden, maar de namen heeft hij al wel in zijn hoofd.

Volgens Bos is Aegon een kerngezond bedrijf, maar werd het voor de verzekeraar toch moeilijker om geld aan te trekken vanwege de verhoogde risicoaversie van banken en beleggers.

Aegon werd door de staat aangemoedigd om niet te zuinig te zijn met de kapitaalinjectie. De verzekeraar zou 2 miljard euro al voldoende hebben gevonden en twijfelde over nog een miljard euro extra. De overheid besloot hierop het derde miljard tegen iets soepelere voorwaarden te verstrekken. Aegon kan dit bedrag tegen minder stringente voorwaarden versneld terugbetalen dan de andere 2 miljard euro.

Trefwoorden: Hypotheek, Krediet, Lening, Offerte, Persoonlijk Krediet

Contact Leen-offerte

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share