Lijten Orthodontist W J

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zijpendaalseweg 59 A , 6814 CD Arnhem, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lijten Orthodontist W J

Onze praktijk is gespecialiseerd in orthodontie. De orthodontist en het team van de praktijk bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom.

W.J.Lijten is als Orthodontist ingeschreven in het specialistenregister onder BIG-Registratienummer 29022615102 en is lid van de Vereniging van Orthodontisten. Hij heeft in Nijmegen Tandheelkunde gestudeerd, en aansluitend daar de specialisatie Orthodontie gedaan. De eerste jaren is hij naast zijn praktijk verbonden geweest aan de afdeling Orthodontie van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Bij goede zorg en aandacht voor uw gebit staat kwaliteit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan zorgvuldige informatie en goede service aan u. Goede behandelingen, materialen en administratie zijn hierbij essentieel. Wij hanteren daarvoor procedures die gebaseerd zijn op richtlijnen van de beroepsvereniging en wetenschappelijke verenigingen in de mondzorg. Een goede klachtenbehandeling hoort daar ook bij.

Onze praktijk werkt aan het op pijl houden van de kwaliteit. Binnen de tandheelkunde zijn diverse kwaliteitsbevorderende activiteiten beschikbaar. Onze praktijk besteed tijd en aandacht aan de volgende Kwaliteitsactiviteiten :
- Visitatie
- Audit
- Patiënt tevredenheidsonderzoek
- Lidmaatschap wetenschappelijke vereniging
- Lezen vakliteratuur
- Volgen van bij- en nascholing
- Bijwonen intercollegiaal overleg
- Bijwonen Studiegroepen
- Implementeren van nieuwe richtlijnen, veldnormen, gedragsregels en praktijkwijzers
- Bijwonen Themaprojecten
- Bezoeken klinische avonden

U ziet de waardering voor onze activiteiten ten aanzien van kwaliteit terug in ons kwaliteitskeurmerk:

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is Lijten Orthodontist W J in Zijpendaalseweg 59 A, Arnhem Gelderland 6814 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6814 CD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825155]