Maandag meubels op 100% Design in Rotterdam

Maandag meubels op 100% Design in Rotterdam van Maandag Meubels

Door: Maandag Meubels  09-06-2006
Trefwoorden: Meubels, Rvs

In stand C17 van de 100%design beurs exposeert Maandag meubels Bloom, een elegante tafel van RVS en glas. De ontwerper van Maandag meubels zet nieuwe stappen op het gebied van tafelframes door het gebruik van ongewone productiemethoden. Uit orbitaal geslepen RVS plaatmateriaal is een frame ontworpen met een bijzonder elegante vorm. Het frame draagt het glazen tafelblad op originele wijze wat het aanschuiven aan tafel vergemakkelijkt.

Het glazen blad van Bloom is gedecoreerd met een bloemprint die de tafel een warme uitstraling geeft. Al duizenden jaren genieten van het kweken en verzorgen van bloemen. Nu hebben we het vaak te druk. De tafel Bloom voorziet in een bloem die positieve emoties losmaakt zonder de verplichting ervoor te zorgen. Een ander voordeel: de print verbloemt letterlijk de (bleke) benen van tafelgenoten. Een geëtst bronzen of wit glazen blad is ook mogelijk. Geëtst glas heeft een matte, warme tint waarop vuil en kringen niet zichtbaar zijn.

Tijdens de 100%design beurs staat de brons geëtst variant ten toon. Van de geprinte versie zijn monsters aanwezig. Door gebruik van hoogwaardig RVS is Bloom geschikt voor (kantoor)interieur, tuinen of terrassen. Het is immers een onderhoudsarme tafel gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. Bloom biedt plaats aan vier tot zes personen en is in verschillende maatvoeringen leverbaar.

PORtable is een lichte tafel. Haar uiterlijk is transparant, al is het frame van staal en het blad van keramiek. Met een gewicht van minder dan 45 kilo weet Maandag meubels weer te balanceren op de grens tussen materiaalgebruik en toepassing. Door creatief gebruik van verschillende materialen is een royale, ultra lichte, stevige tafel ontstaan. PORtable is makkelijk draagbaar. Deze tafel port om te schuiven met je meubilair. Zet je eethoek in een handomdraai waar nu de bank staat of draag PORtable zonder problemen de tuin in! Stap af van conventies, de PORtable spoort je aan!

Maandag meubels Initiatiefnemer en ontwerper van Maandag meubels is Kodjo Kouwenhoven. Geboren in Suriname, geschoold op de HTS Industrieel Productontwerpen in Den Haag en werkzaam vanuit Arnhem. Maandag meubels balanceert door haar innovatieve ontwerpen en onconventionele productiemethoden continu op de grens tussen materiaalgebruik en toepassing.

Trefwoorden: Meubels, Rvs