Novisec Security Systems

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Driepoortenweg 22 , 6827 BR Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Novisec Security Systems

Gespecialiseerd in ontwerp, engineering en technisch beheer van beveiligingsinstallaties, kortom: alles wat met beveiliging tegen diefstal, brand of ongeoorloofde toegang te maken heeft.

Aan de betrouwbaarheid en werking van beveiligingssystemen worden hoge eisen gesteld, gedegen technische kennis en duurzame kwaliteit van de gebruikte installaties is onontbeerlijk. Bij Novisec alleen vakbekwaam en ervaren technisch personeel, 24 u bereikbaar en snelle reactie bij storings- en alarmmeldingen kan aan de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers worden beantwoord. Om deze norm te kunnen handhaven, houden we ook in eigen huis voortdurend de vinger aan de pols. Bij een effectieve installatie hoort immers een effectieve bedrijfsvoering, inclusief korte communicatielijnen en medewerkers die rekening houden met uw prioriteiten. In het verlengde van de hoge kwaliteitsnorm die wij onszelf hebben opgelegd, zijn we door het Nationaal Centrum voor Preventie erkend als BORG Beveiligingsbedrijf en Brand- detectiebedrijf. Bovendien beschikken we over het ISO-9001 certificaat.

Service de klok rond

Wie bereid is op het vlak van kwaliteit en efficiëntie tot uitersten te gaan, heeft op de particuliere en professionele markt een streepje voor. Wij zijn ons hiervan bewust.Bedrijven en instellingen in heel Nederland doen geregeld een beroep op ons. Wanneer ze moeten investeren in duurzame en efficiënte installaties die voldoen aan de wetgeving maar ook als snelle actie geboden is. Novisec waakt 24 u p/d, 365 dagen over uw veiligheid. Een overeenkomst met een particuliere meldkamer maakt dat u als klant met vragen of opmerkingen - op welk tijdstip dan ook - slechts één aanspreekpunt heeft. Voor alle bovengenoemde systemen kunnen wij in onderhoud en service voorzien. Ook voor bestaande systemen is het mogelijk om een passende onderhouds- en serviceovereenkomst af te sluiten.

Wij bieden ook oplossingen voor zowel in de ouderzorg, gehandicaptenzorg als in de verpleging.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Novisec Security Systems in Driepoortenweg 22, Arnhem Gelderland 6827 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6827 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826724]