Oostdam Meubelstoffen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klarendalseweg 77 , 6822 GC Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Oostdam Meubelstoffen

Wij zijn het juiste adres voor al uw meubelstoffen en schuimpolyether. In onze showroom beschikken wij over een ruime collectie meubelstoffen en hebben wij 200 stalenboeken van bekende leveranciers als o.a. Reynaldo, Saum en Viebahn, Romo, Kirby house, Keymer, Lancier, Rob Viool en De Ploeg.

Wij stofferen niet alleen eetkamerstoelen, banken, fauteuils maar ook vernieuwen wij caravan- en camperkussens en de inrichting van uw boot. Tevens geven wij advies voor het herstofferen van meubels en leveren daar diverse materialen voor.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oostdam Meubelstoffen in Klarendalseweg 77, Arnhem Gelderland 6822 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6822 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815717]