VPS - veilig en solide virtualisatie oplossingen

VPS - veilig en solide virtualisatie oplossingen van Pazion It

Door: Pazion It  11-02-2008
Trefwoorden: Website, Hosting, Vps

Pazion IT gelooft dat virtualisatie in de toekomst in vele oplossingen kan voorzien. Pazion IT biedt u daarom nu VPS, een Virtual Private Server. Voor de prijs van een proferssioneel shared hosting account beschikt u nu bij Pazion IT al over uw eigen server.

Virtualisatie betekent dat er op 1 pc meerdere besturingssystemen tegelijk gedraaid kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat er volstaan kan worden met lagere hardware kosten maar toch een hoog diensten niveau.

Waarom zou u kiezen voor een VPS? Met een VPS beschikt U over het beste van twee werelden. Een eigen server met uw eigen instellingen en onafhankelijk van anderen, maar geen omkijken naar hoge hardware investeringen of beheerskosten. We kunnen u helpen met een VPS voor bijvoorbeeld de volgende doeleinden:


Pazion IT host de VPS op een zeer stabiele high-end redundant uitgevoerde server. Met een 2.0Ghz Quad Core processor en RAID-5 dataopslag en als host een Linux besturingssysteem. RAID-5 betekent 3 hardeschijven waarbij er geen op onthoud ontstaat bij hardeschijf defecten. Verder bevatten de pakketten standaard 1 IP-adres.

Pazion IT helpt u graag met een virtualisatie oplossing en kijkt samen met u naar de mogelijkheden hoe u uw IT-infrastructuur kunt optimaliseren en efficiënter gebruik kan maken van uw bedrijfsmiddelen.

Trefwoorden: Hosting, Mailserver, Pazion, Scalix, Server, Virtual Private Server, Virtualisatie, Vps, Web, Webapplication, Website,