Webapplicaties voor het bedrijfsleven

Webapplicaties voor het bedrijfsleven van Pazion It

Door: Pazion It  05-10-2007
Trefwoorden: Ontwerp, Website, Design

Gegevens zijn in verlei soorten in de organisatie aanwezig. Denken aan de administratie die beschikt over financiele gegevens of de plannings afdeling welke bijdraagt aan de roosters voor de mensen en zo het gegeven tijd beheert voor de organisatie. Verder zijn er operationele gegevens voor het kunnen verkopen en leveren van de diensten en producten. Dit kunnen zijn; tekeningen, projecten of contracten. Al deze gegevens bij elkaar zijn data die omgetoverd kunnen worden tot belangrijke informatie ter besluitvorming en besturing van uw bedrijf.

Om van data of gegevens tot waardevolle informatie te komen kunnen zich een aantal probleem voordoen:

* De benodigde gegevensbronnen bevinden zich op meerdere afdelingen
* Veel van deze data is moeilijk toegankelijk voor meerdere mensen tegelijk
* Er zijn meerdere versies van hetzelfde document in omloop
* De gewenste informatie kan niet geëxtraheerd worden vanwege het formaat

De oplossing om uit meerdere gegevensbronnen de juiste informatie te halen noemt men wel business intelligence. Business Intelligence verschaft een kijk op de aanwezige gegevens door het combineren van meerdere gegevensbronnen. Business Intelligence is daarmee een deel van de oplossing. Er rest dan nog de vraag hoe deze gegevens om te toveren tot waardevolle informatie. Pazion IT kan u hier helpen met het omtoveren en toegankelijk maken van de gewenste informatie. U heeft zo een business intelligence tool en kunt komen tot een gestructureerde beslissing en grip op uw bedrijf houden en de juiste koers varen.

We helpen u met een ontwerp om van uw ruwe bedrijfsgegevens tot informatie te komen. Dit ontwerp kunnen we voor u omzetten in een webapplicatie. Met de webapplicatie rapportage functionaliteit heeft u overzicht en kunt u grafieken raadplegen. Verder kunt u een webapplicatie overal gebruiken waar u over een internetverbinding beschikt, u bent niet afhankelijk van het windows of MAC OS X platform. Ook loopt u geen risico dat er verschillende versies van het zelfde document de ronde doen. Tenslotte kunt u een deel van deze informatie toegankelijk maken via uw website, zodat u de klant op de hoogte kunt houden van uw ontwikkelingen en resultaten.

Data is meer dan een hoop letters en cijfers voor Pazion IT en we kunnen uw bedrijf een webapplicatie leveren die uw gegevens omtoveren tot een waardevolle schat aan bruikbare informatie.

Trefwoorden: Analyse, Architectuur, Design, Development, Informatie, Internet, Ontwerp, Project, Web, Webapplicatie, Website