Website bouw

Website bouw van Pazion It

Door: Pazion It  20-06-2007
Trefwoorden: Internet, Projecten, Zoekmachine Marketing

De manier waarop de website is gebouwd, is van groot belang voor het resultaat. De techniek zorgt ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid alsmede de vindbaarheid van de website optimaal resultaat geven. Pazion IT stopt veel tijd en energie in het vernieuwen en verbeteren van haar software. Op deze manier krijgt u een up-to-date website met de nieuwste technieken. Wij zijn het meest werkzaam in de volgende talen:

  • PHP 4, PHP 5
  • XHTML, HTML
  • XML, XSLT
  • AJAX, Javascript
  • CSS 1, CSS 2, CSS 3
  • Apache mod_rewrite
  • Google sitemaps

Bent u op zoek naar een externe partij om uw website te laten bouwen? Twijfel niet om ! Wij zijn namelijk breed gespecialiseerd in de bouw van . Bekijk ons om een beter beeld te krijgen van onze mogelijkheden.

Een tablet of smartphone is een ideale manier om het bezoekersaantal van een website te vergroten. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat ook uw website deze mogelijkheden bezit. Kijk ook eens bij onze voor meer informatie hierover!

Trefwoorden: Internet, Ordersytemen, Projecten, Scalix Groupware, Verhuursystemen, Web Technologie, Webappliances, Webapplicatie, Webdevelopment, Webhosting, Websitedesign, Websites, Zoekmachine, Zoekmachine Marketing,

Andere producten en diensten van Pazion It

VPS - veilig en solide virtualisatie oplossingen van Pazion It thumbnail
11-02-2008

VPS - veilig en solide virtualisatie oplossingen

Pazion IT gelooft dat virtualisatie in de toekomst in vele oplossingen kan voorzien. Pazion IT biedt u daarom nu VPS, een Virtual Private Server. Voor de prijs van een proferssioneel shared hosting account beschikt u nu bij Pazion IT al over uw eigen server.


Webapplicaties voor het bedrijfsleven van Pazion It thumbnail
05-10-2007

Webapplicaties voor het bedrijfsleven

Webapplicaties voor het bedrijfsleven

HARDERWIJK, 05-10-2007 -- Een bedrijf heeft voor het kunnen functioneren informatie nodig. Pazion IT kan u helpen uw gegevens om te toveren tot een schat aan bruikbare informatie.