PEHA Elektro BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: P. Calandweg 58 , 6827 BK Arnhem, Gelderland

E-mail

Over PEHA Elektro BV

Al meer dan 80 jaar geeft deze onderneming uit het Duitse Lüdenscheid duidelijk vorm aan de moderne elektrische installatie. PEHA staat voor een overtuigend, hoogwaardig en volledig assortiment, dat zowel zakelijke als privé gebruikers alles kan bieden: attractieve schakelaarprogramma's voor alle vereisten, een veelzijdige gebouwensysteemtechniek.

Wij van PEHA willen voor onze klanten meer maken dan “alleen maar” eerste klas producten en bieden daarom scholingen om uw kennis te vergroten.

Er samen voor staan. Partnerschappen onderhouden en stimuleren. Onrustige tijden gezamenlijk de baas worden. Dat is nu de veeleisende weg die wij volgen. Wij hebben de vaste overtuiging de toekomst innovatief vorm te geven zonder ons verleden en de daaruit voortkomende volwassen denkbeelden uit het oog te verliezen. Vergezel ons op onze reis door de toekomst!

Al meer dan 80 jaar zijn wij trots op onze traditie en innovatie

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Wiring & Cabling Supplies & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is PEHA Elektro BV in P. Calandweg 58, Arnhem Gelderland 6827 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6827 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3694696]