Praktijk Monique de Haan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Velperweg 111 , 6824 HJ Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Praktijk Monique de Haan

"Wat voedsel is voor de één, kan zwaar vergif zijn voor de ander."
Ureticus (Romeins filosoof 100 jr. voor Christus)

"Genezen is niet zomaar een kwestie van de goede pillen vinden of de juiste operatie ondergaan, maar een ingewikkeld proces dat ermee begint dat je de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op je neemt."
Lynne McTaggart

Hartelijk welkom op de website van de Praktijk voor Natuurgeneeskunde Monique de Haan. Via deze website willen wij u informeren over de behandeling van allergieën volgens de vijf natuurgerichte principes. Ik nodig u hierbij dan ook van harte uit om eens rond te kijken op de website en indien gewenst contact op te nemen.

Mijn naam is Monique de Haan-Bodd. Ik ben in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb als zodanig eerst 5 jaar in Amerika gewerkt. Daarna in verschillende instituten in Duitsland en Nederland. Dat heb ik met veel plezier gedaan, maar het werd ook tijd voor iets anders.

Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Toen mijn man en mijn zoon voor hun allergieën met de NAET-methode in aanraking kwamen, was mijn belangstelling gewekt. Zeker gezien het goede resultaat. Ik heb in 2007 de basiscursus NAET gedaan en ben mij sindsdien verder aan het ontwikkelingen op het gebied van allergie behandelingen en energetische behandelmethoden, aangeboden vanuit de vijf natuurgerichte principes. Sinds 2008 ben ik paramedisch natuurgeneeskundig therapeute.

Het is fijn om op een eenvoudige manier klachten, die soms al heel lang bestaan te kunnen behandelen en te zien hoe mensen hun energie en levenslust weer terug krijgen.

De vijf natuurgerichte principes zijn gebaseerd op de kracht en de werking van enkele natuurwetten die van belang zijn voor het vinden van de werkelijke oorzaak van ziekte en het herstellen en aanzetten van het zelf helend vermogen van lichaam en geest.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk Monique de Haan in Velperweg 111, Arnhem Gelderland 6824 HJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6824 HJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825263]