Coaching & procesbegeleiding

Door: Proxima experts in focus en strategie  16-08-2011
Trefwoorden: Managementadvies, Loopbaancoaching, Organisatieontwikkeling

Een heldere stip op de horizon

Proxima coaching & begeleiding
is gespecialiseerd in focus- en strategieontwikkeling. Wij begeleiden opdrachtgevers bij het bepalen van een heldere stip op de horizon en het daadwerkelijk bereiken van die stip onder het motto If you can dream it, you can do it.

Een stip op de horizon leidt tot opmerkelijke resultaten. Energie, talenten, geld en middelen worden  doelgericht en effectief ingezet. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Trefwoorden: Coaching On The Job, Executive Coaching, Loopbaancoaching, Managementadvies, Organisatieontwikkeling, Procesbegeleiding

Contact Proxima experts in focus en strategie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Proxima experts in focus en strategie

Coaching & begeleiding van Proxima experts in focus en strategie thumbnail
06-07-2011

Coaching & begeleiding

Proxima coaching & begeleiding is gespecialiseerd in focus- en strategieontwikkeling. Wij begeleiden mensen en organisaties bij het bepalen van een


08-04-2011

Procesbegeleiding

Wij geven speciale aandacht aan het uitlijnen van de doelen van de organisatie en de medewerkers. Door een gemeenschappelijke stip op de horizon ontstaat er een krachtige organisatie van binnenuit. U zult versteld staan van de resultaten!


08-04-2011

Outplacement

* werknemer en werkgever gaan op een opbouwende manier uit elkaar * de werknemer weet dat hij gewaardeerd wordt doordat de werkgever een budget beschikbaar stelt voor een nieuwe stap in zijn of haar loopbaan


08-04-2011

Loopbaancoaching

Je zit zelf aan het stuur en je bepaalt zelf waar je naar toe gaat. Dat schept oneindig veel mogelijkheden!


08-04-2011

Organisatiecoaching

Focus levert doelgerichte inzet van energie, talenten en geld op. Focus maakt het veel eenvoudiger om keuzes te maken. Focus is de sleutel om succesvol te worden en voldoening te hebben. Je weet precies waar je mee bezig bent en wat je toevoegt. Wij gunnen onze klanten van harte succes, voldoening, gewaardeerd worden en ertoe doen.


17-01-2011

Personal coaching

* u krijgt een heldere stip op de horizon * u maakt een helder en concreet stappenplan * meer zelfinzicht * groter zelfbewustzijn * zelfverzekerd op uw doel af  * met alle support die u nodig heeft van onze coach .