Psychologenpraktijk Element

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lovinklaan 6 , 6821 HX Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Psychologenpraktijk Element

Psychologiepraktijk Element is gericht op behandeling van jongeren, volwassenen en ouderen met zeer uiteenlopende psychische klachten, problemen en stoornissen. Maar ook als u vragen heeft over uzelf en meer zelfinzicht wilt krijgen over uw denken, voelen of gedrag. Samen met u kijk ik of ik iets voor u kan betekenen. Specifieke doelgroepen zijn: studenten, sporters, ondernemers, professionals in de zorg en dienstverlening, musici, artiesten en kunstenaars met prestatieproblemen. Mijn werkwijze is een persoonlijke-, probleemgerichte- en kortdurende aanpak, waarbij gemiddeld een achttal gesprekken voldoende is om weer op eigen kracht verder te kunnen. Psychologiepraktijk Element kenmerkt zich door een snelle toegankelijkheid, hoogwaardige service en optimisme over het resultaat van de behandeling. De aparte wachtkamer zorgt voor een optimale privacy. Momenteel is er geen wachttijd.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Psychologenpraktijk Element in Lovinklaan 6, Arnhem Gelderland 6821 HX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6821 HX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816405]