Pura Vida Invest BV Costa Rica Luxe Huizen & Golfbaan in het Centrale kustgedeelte aan de Stille Oc

Pura Vida Invest BV  Costa Rica Luxe Huizen & Golfbaan in het Centrale kustgedeelte aan de Stille Oc van Pura Vida Invest

Door: Pura Vida Invest  03-04-2008
Trefwoorden: Vastgoed, Beleggen, Sparen

Een nieuwe, meesterlijk geplande wijk ontstaat in het centrale kustgedeelte langs de Stille Oceaan en wordt beschreven als de plaats waar Pebble Beach en het oerwoud samenkomen. Dit exclusieve, strand- en-golf-woonproject, dat 180 hectaren beslaat zal een professionele, 18 holes-golfbaan hebben die midden in het oerwoud ligt en vanaf 5 holes een spectaculair uitzicht op de oceaan zal hebben.
De woningen zullen bestaan uit huizen langs de golfbaan en luxe appartementen met een ongelooflijk uitzicht op de stille oceaan.

 

Het project is heel innovatief en bij de eerste inschrijving zijn 70% van de luxe appartementen al verkocht, evenals 85% van de terreinen voor woningen langs de golfbaan. Het is echter mogelijk om een reserveringsaanbetaling te doen om voorrang te krijgen bij de keuze tijdens de tweede inschrijving van appartementen en terreinen voor huizen.
De professionele golfbaan wordt ontworpen en gebouwd door McCumber Golf. De McCumber Group heeft internationale erkenning gekregen voor hun vele, exclusief ontworpen golfbanen in meerdere landen in de hele wereld. Leden van McCumber Golf zullen hier komen wonen tijden de bouw van de golfbaan om toezicht te houden.
De golfbaan zal vijf indrukwekkende holes hebben met een spectaculair uitzicht over de kust. De overige holes hebben een schitterende ligging in het oerwoud of uitzicht op de bergen. Het clubhuis zal een compleet oefenterrein hebben, een winkel met professionele golfartikelen, een bar en een grillrestaurant en verkleedruimtes. Hoewel veel ontwikkelaars in dit centrale kustgedeelte een golfbaan aangekondigd hebben, als onderdeel van hun projecten, zal dit de eerste, echt innovatieve golfbaan zijn sinds de Los Sueños baan van ruim 10 jaar geleden. Dit zal zeker een van de mooiste golfbanen zijn van Costa Rica, en zelfs van heel Midden-Amerika.

De terreinen voor huizen langs de golfbaan variëren in grootte van ongeveer 1.350 m² tot 4000 m² en bieden de eigenaars de mogelijkheid om hun droomhuis te bouwen in een indrukwekkende omgeving met uitzicht op de golfbaan en op de bergen. De eerste 45 huizen kijken op de 6e, 7e en 11e hole van de professionele golfbaan.
De appartementen zijn het toppunt van luxe, met een oppervlakte vanaf 700 m² tot ruim 1550 m² voor de penthouses van de bovenste verdiepingen. De appartementen zijn ontworpen door Alberto Reifer van Arquigraf S.A, een van Costa Rica's meest vooraanstaande architectenbureaus. De ruime indeling en grote buitenruimtes zorgen ervoor dat de eigenaars de natuur en luxe woningen kunnen combineren.

De appartementen hebben enkele van de meest spectaculaire uitzichten op de oceaan en de bergen van het hele centrale kustgebied. Tot de voorzieningen behoren een groot aantal zwembaden met uitzicht op zee, ondergrondse parkeerplaatsen, opslagruimtes voor de eigenaars, liften met gecontroleerde toegang, niet overdekte binnenplaatsen midden in de lobby, veiligheidssystemen, kabel-tv, en internet met hoge snelheid.
Eigenaars zullen de mogelijkheid hebben om deel te nemen aan een verhuurplan, als ze niet zelf in hun huis wonen.
Ervaren Ontwikkelaars, van wie aangetoond is dat ze kwaliteitsprojecten afleveren op het gebied van onroerend goed.
Het ontwikkelingsteam bestaat uit Aaron H. Dowd, Sr., Aaron H. Dowd, Jr., en Tim Whitmire. Aaron Dowd heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van projecten voor gemengd en residentieel gebruik, met groottes vanaf 120 hectare tot 5600 hectare. Aaron Dowd heeft de in de VS het bekroonde MetroWest woonproject ontwikkeld in Orlando, Florida, met 722 hectare grond voor residentieel en commercieel gebruik, dat om een Robert Trent Jones golfbaan en clubhuis gebouwd is.
Aaron Dowd, Jr. heeft ruim tien jaar ervaring in verkoop en marketing, projectbeheer, en start up-operaties. Als leidinggevend partner bij Clearpoint Consulting, Inc. heeft teams samengesteld voor middengrote tot grote ontwikkelings- en bouwmaatschappijen, voor projecten van 20 miljoen tot 1 miljard dollar. Hij spreekt vloeiend Spaans, omdat hij in Spanje gewoond heeft en uitgebreid door heel Midden-Amerika gereisd heeft. Tim Whitmire is de oprichter en directeur van Whitmire Homes, een hoog aangeschreven project- en huizenbouwer, met hoofdkwartier in Noord-Atlanta, Georgia. Tim heeft veel kennis van ontginnen, afgraven, bouwen en ontwerpen.

De ontwikkelaars zullen binnenkort kun keuze bekendmaken voor het luxe hotel en spa voor het project. Normaal gesproken, wanneer de naam van de keten van een luxe hotel aangekondigd wordt, gaan de prijzen wel zo’n 20% à 30% omhoog. Dit biedt de kopers die nu beslissen een geweldige kans op onmiddellijke toename van de waarde van hun investering. Dit is echt een uniek project dat een nieuw niveau van luxe zal bepalen in heel Costa Rica.

 


Trefwoorden: Beleggen, Huis In Buitenland, Investeren, Puravidainvest, Spaarrekening, Sparen, Vastgoed,