Remedial Teaching Praktijk Arnhem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bosboomstraat 12 , 6813 KC Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Remedial Teaching Praktijk Arnhem

Remedial Teaching is gespecialiseerde hulp toegespitst op de leerbehoefte en leermogelijkheden van een kind, uitgaande van de reeds verworven kennis en vaardigheden en aansluitend bij de lesmethodes van school. Samenwerking met school is dan ook essentieel, Remedial Teaching is geen bijles, maar hulp op maat.
Remedial Teaching Praktijk Arnhem biedt de mogelijkheid om in een rustige, kindvriendelijke ruimte leerlingen die complexe problemen ondervinden in het leerproces wekelijks individueel te begeleiden.
Niet mee kunnen komen op school is niet alleen verdrietig en frustrerend voor een kind, maar ook voor de ouders en leerkrachten. Advies en ondersteuning door een deskundig Remedial Teacher biedt dan uitkomst.
Leren wordt weer leuk!

Openingstijden

Ma
-
Di - Wo
-
Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Remedial Teaching Praktijk Arnhem in Bosboomstraat 12, Arnhem Gelderland 6813 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6813 KC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826654]