Rens de Jonge Installaties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lissestraat 11 , 6843 KH Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Rens de Jonge Installaties

Rens de Jonge Installaties is een eenmanszaak met ervaring op het gebied van nieuwe aanleg ,wijzigingen ,reparatie, vernieuwen van gas , water , elektrisch , afvoer , centrale verwarming en badkamers en toilet ook voor tegelwerk of /met betoncire of tadelakt (waterdicht stucwerk )
Is een opdracht niet mijn discipline of is een opdracht te groot voor mij alleen dan heb ik verschillende betrouwbare collega ZZP ers met de juiste kwaliteiten die mij kunnen aanvullen tijdens grotere werkzaamheden
Ook voor lek detectie kunt u bij mij terecht , ik kan voor u een rapportage maken voor de verzekering met foto,s erbij van de situatie

www.rensdejongeinstallaties.nl telefoon 06-46488407

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Do
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Rens-de-Jonge-Installaties-873529666102948/

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rens de Jonge Installaties in Lissestraat 11, Arnhem Gelderland 6843 KH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6843 KH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817470]