RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Regiokantoor Arnhem Noord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Parkstraat 1 , 6828 JB Arnhem, Gelderland

E-mail

Over RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Regiokantoor Arnhem Noord

De RIBW Arnhem & Veluwevallei (RIBW AVV) begeleidt mensen met een psychiatrische achtergrond of ernstige psychosociale problemen bij wonen, werken en leven. We streven er naar dat onze cliënten zo goed mogelijk meedoen in onze samenleving. Wie bij ons woont, krijgt automatisch ook begeleiding. Mensen die zelfstandig wonen, kunnen ook voor begeleiding een beroep op ons doen. Wij werken vanuit meerdere gemeentes in de regio Arnhem en Veluwe Vallei: Arnhem, Doesburg, Duiven, Ede, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rhenen, Wageningen, Westervoort en Zevenaar. RIBW AVV werkt kleinschalig en is aanwezig in de stad en in de wijken en dorpen. We zijn altijd in de buurt.

Werken vanuit het hart
Ons werkgebied is onderverdeeld in 14 regio’s. Elke regio heeft in het hart de woningen van cliënten die de meeste zorg nodig hebben. Alle andere woonvarianten liggen daaromheen, verspreid door de wijk. Het regiokantoor biedt werkruimte voor begeleiders met faciliteiten voor 24-uurs bereikbaarheid. De inloopruimte is bedoeld voor ontmoeting en activering van cliënten in de wijk.

Meedoen in de maatschappij
RIBW AVV is een herstelondersteunende organisatie die werkt volgens de methodiek Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH). RIBW AVV ondersteunt en begeleidt cliënten naar meer meedoen in de maatschappij, ofwel: participatie. We werken met hen aan verbetering op alle levensgebieden: werken, leren, vrije tijd, gezondheid, persoonlijke verzorging, financiën en relaties. We helpen hen de regie over hun eigen leven te krijgen en hun kwaliteiten te ontdekken. Ervaringsdeskundigen spelen hierin een belangrijke rol. Onze begeleiders nemen alleen taken en verantwoordelijkheden over als dit echt noodzakelijk is. Wij bieden verschillende activiteiten aan en werken samen met bijvoorbeeld vrijwilligers- en opleidingscentra, welzijnsorganisaties, activeringscentra, zorgboerderijen en –tuinderijen en (vrijwilligers-) werk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mental Health Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Regiokantoor Arnhem Noord in Parkstraat 1, Arnhem Gelderland 6828 JB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zorgbemiddeling diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Zorgbemiddeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6828 JB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818815]