RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Regiokantoor deWaard

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Akkerwindestraat 71 , 6832 CV Arnhem, Gelderland

E-mail

Over RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Regiokantoor deWaard

RIBW AVV biedt specialistische begeleiding aan volwassenen en jongeren vanaf 11 jaar die langere tijd psychiatrische en/of ernstige psychosociale problemen hebben bij het leven, wonen en werken in de maatschappij. Dit doen we in nauwe samenspraak met onze cliënten, op basis van wat zij kunnen en willen.

Specialistische begeleiding
Cliënten van RIBW AVV krijgen specialistische begeleiding en ondersteuning bij voorkeur in de thuissituatie, soms in een beschermde woonsetting. De begeleiding is in principe tijdelijk en duurt zo kort als mogelijk, maar langer als dat nodig is. Sommige cliënten krijgen een paar maanden specialistische begeleiding, terwijl anderen jarenlang ondersteuning nodig hebben.

Voor wie we werken
Onze cliënten zijn gewone mensen, van jong tot oud. Ze hebben allemaal een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Ook werken we met speciale doelgroepen, zoals mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, autisme of korsakov. En met asielzoekers, dak- en thuislozen, ouderen met een intensieve verzorgingsbehoefte en ex-delinquenten. Jongeren vanaf 11 jaar die na behandeling (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen, begeleiden we op weg naar zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Altijd in de buurt
RIBW AVV werkt vanuit 13 regio's in Arnhem en een groot deel van het valleigebied. We bieden onze begeleiding altijd dicht bij onze cliënten. Zo weten we precies wat er in de omgeving speelt en waar we mee kunnen helpen.

deWaard
Een 24-uurs woonvoorziening in de Arnhemse wijk Malburgen, bedoeld om opname te voorkomen of te verkorten. Pro Persona zorgt voor behandeling en RIBW AVV voor begeleiding. De maximale verblijfsduur in deWaard is drie maanden.

De intensiteit van de begeleiding verschilt per cliënt: van zo min mogelijk uren tot 24 uur per dag.

deWaard is bedoeld voor cliënten vanaf 18 jaar, die mogelijkheden voor zichzelf zien en waarbij de symptomen van de psychiatrie niet (meer) het volledige bestaan overheersen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mental Health Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is RIBW Arnhem & Veluwe Vallei Regiokantoor deWaard in Akkerwindestraat 71, Arnhem Gelderland 6832 CV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zorgbemiddeling diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Zorgbemiddeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6832 CV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818958]