Klusbedrijf E.Meijer en Adwords

Klusbedrijf E.Meijer en Adwords van Schildersbedrijf E. Meijer Arnhem

Door: Schildersbedrijf E. Meijer Arnhem  06-02-2008
Trefwoorden: Verf, Interieur, Badkamer

Emanuel Meijer

Klusbedrijf E. Meijer

Na 25 jaar in de bouw alle mogelijk denkbare functies te hebben bekleed, besloot Emanuel Meijer in 2005 dat de tijd rijp was voor een eigen bedrijf. “We zijn klein opgestart, gewoon vanuit mijn eigen huis. Zo hou je je overhead laag en kun je scherpe offertes opstellen. We doen van alles op klusgebied; afbouw, badkamers, keukens plaatsen, zwembaden aanleggen, parketvloeren leggen. Eigenlijk alles met uitzondering van aannemerswerk.

Naast een begenadigd klusser is Emanuel Meijer ook erg handig in het bouwen van websites. Lachend: “Ik heb zo’n beetje mijn eigen Wehkampgids gebouwd. Mijn site bestaat uit 266 pagina’s en ik vrees dat het einde nog niet in zicht is. Google AdWords neemt op die pagina’s een prominente plaats in. Voor mij snijdt het mes namelijk aan twee kanten; ik adverteer via Google AdWords én ik heb Google AdWords advertenties van anderen op mijn site staan. Ik stel maandelijks een bepaald budget in, niet te hoog want we zijn nu eenmaal nog geen multinational, en krijg maandelijks zo’n 2 tot 3% van mijn klanten via Google AdWords binnen. En zo betaalt de investering zich vanzelf terug. Google AdWords maakt het mogelijk om alleen regionaal te adverteren. Dat is erg fijn want er is in Arnhem en omstreken meer dan genoeg te doen. Ik kan wel heel Nederland willen bereiken maar dan zie ik mijn gezin nooit meer.”

Trefwoorden: Badkamer, Binnenwerk, Dakkappel, Dakopbouw, E.meijer, Interieur, Keuken, Klus, Klusbedrijf, Klusbedrijf E.meijer, Klussen, Schilder, Schildersadvies, Schildersbedrijf, Schildersbedrijven, Schilderwerk, Telecom, Timmerwerk, Verf