Seksuologische en Medische Hulpverlening Rutgers Huis Oost

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zijpendaalseweg 101 , 6814 CH Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Seksuologische en Medische Hulpverlening Rutgers Huis Oost

Vragen over seksualiteit en anticonceptie? Dan bent je bij ons aan het goede adres. Bij het Rutgershuis Oost werken artsen, een seksuoloog en een verpleegkundige. Wij bieden professionele, gespecialiseerde zorg op het gebied van anti­conceptie, SOA’s, gynaecologie en seksualiteit.
Bijvoorbeeld voor het maken van een uitstrijkje, het plaatsen van een spiraal, maar ook voor onderzoek en behandelen van SOA's of beoordelen of klachten daarop wijzen kunnen. Mensen die moeite hebben met klaarkomen of pijn hebben bij het vrijen kunnen ook bij ons terecht en een breed scala aan problemen die de seksualiteit in de weg zitten.

Het Rutgershuis Oost is voor iedereen toegankelijk. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen bij ons terecht, met en zonder verwijzing. Des­ge­wenst kunt je anoniem een afspraak maken. Wij bieden zorg op korte termijn en in een vriendelijke setting.

Er is geen vraag waar we raar van opkijken.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is Seksuologische en Medische Hulpverlening Rutgers Huis Oost in Zijpendaalseweg 101, Arnhem Gelderland 6814 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6814 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824836]