Sensational Flowers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwstad 49 , 6811 BJ Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Sensational Flowers

Sensational Flowers is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van bloemwerk en plantendecoraties voor bedrijven en particulieren. Wij hebben een eigen bezorgdienst, welke bezorgt in de gehele regio van Arnhem.

Het team van "Sensational Flowers" bestaat in totaal uit 10 gediplomeerde medewerkers. Zij worden regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwste trends en technieken door middel van bij- en nascholing, maar ook door het bezoeken van beurzen in Brussel, Parijs, Frankfurt.

Hierdoor staan wij garant voor de juiste kwaliteit en meest creatieve arrangementen op het gebied van bloemen, planten en decoraties. Sensational Flowers is in Arnhem e.o. dé specialist op het gebied van Boeketten, Bloemwerk, Bruidswerk, Zaalversieringen, Autoversieringen, Rouwarrangementen, Bedrijfsabonnementen, Bedrijfsbeplanting, Hydrocultuur en verder alles wat denkbaar is op het gebied van Bloemen en Planten.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sensational Flowers in Nieuwstad 49, Arnhem Gelderland 6811 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6811 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826273]