SITA shirtsponsor De Graafschap

Door: Sita Nederland  19-02-2007

SITA SHIRTSPONSOR DE GRAAFSCHAP
Tot het einde van dit seizoen zal de naam SITA vermeld staan op de achterzijde van de wedstrijdshirts van het eerste elftal van De Graafschap. Daarnaast heeft SITA TV boarding in stadion De Vijverberg, welke u herkent aan de uiting: Kampioen in afvalinzameling, verwerking en recycling. De sponsorovereenkomst is officieel ondertekend op vrijdag 16 februari jl. te Doetinchem, voorafgaand aan de wedstrijd De Graafschap – Fortuna Sittard.

Reactie Sietze Veen, voorzitter De Graafschap
“Wij zijn zeer verheugd dat wij SITA als sponsor hebben mogen verwelkomen bij De Graafschap. Wij zijn bijzonder trots op de tot stand gekomen samenwerking”.

Reactie Adriaan Visser, Algemeen directeur SITA Nederland & Vlaanderen/Brussel
“Wij sponsoren De Graafschap omdat deze club qua uitstraling aansluit op onze visie. Daarnaast past sportsponsoring binnen het beleid van SITA om haar naam bij het Nederlandse publiek nog meer bekend te maken”.

Informatie over SITA Nederland & Vlaanderen/Brussel
SITA telt ruim 3.500 medewerkers en heeft een jaaromzet van ruim € 600 miljoen in Nederland en Vlaanderen. SITA is in Nederland en Vlaanderen/Brussel actief op het gebied van afvalinzameling, -recycling en -verwerking en is één van de belangrijkste ondernemingen op de afvalmarkt in de Benelux. Op jaarbasis wordt ongeveer 3,9 miljoen ton afval ingezameld, zowel in de commerciële- en industriële sector, als in het overheidssegment. Daarnaast vinden activiteiten plaats op het gebied van rioolreiniging en -inspectie, veegwerkzaamheden, kolkenzuigen, recycling en eindverwerking. De strategie van SITA is erop gericht de volledige keten van afvalinzameling en -verwerking voor haar opdrachtgevers te kunnen verzorgen vanuit de positie van full-service dienstverlener.

SITA Nederland & Vlaanderen/Brussel maakt deel uit van de internationale SITA-groep, onderdeel van SUEZ. SUEZ is een internationale, industriële en dienstengroep die actief betrokken is bij duurzame ontwikkeling. Ze reikt plaatselijke overheden en particulieren innovatieve oplossingen aan voor energie en milieu. De activiteiten Milieu en Water zijn ondergebracht in de divisie SUEZ Environment en de Energieactiviteiten in de divisie SUEZ Energy.