Oplossing door Massage

Oplossing door Massage van Solutions By Massage

Door: Solutions By Massage  09-04-2009
Trefwoorden: Massage, Ontspanning, Therapie

 

Mijn naam is Danny Jonkman. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut en heb de studie Osteopathie gevolgd. Vanaf 1996 ben ik werkzaam geweest in diverse praktijken in het binnen- en buitenland. In mijn eerdere werkkringen vond ik het jammer dat er weinig tijd en aandacht werd geschonken aan de mens achter de patiënt. Toen ik in 2005 mijn eigen massagepraktijk Solutions by Massage startte, wilde ik het menselijke aspect een grotere rol geven. Solutions by Massage heeft als doel de klant het optimale gevoel van vitaliteit en ontspanning te geven.

Oplossing door massage. Dat is de letterlijke, Nederlandse vertaling van Solutions by Massage. De betekenis van deze naam omvat precies dat waar Solutions by Massage voor staat: lichamelijke klachten oplossen door massage. Na een massage voelt men zich beter, is men meer ontspannen en tevens geestelijk en lichamelijk weer opgeladen.

Zowel in de privésfeer als in de werksfeer kunnen er situaties ontstaan die een last op de schouders zijn. Pijnlijke en stijve spieren in nek en schouders zijn de meest voorkomende klachten wanneer men met stress in aanraking komt. Een massage van deze lichaamsdelen zorgt voor een ontspannen lichamelijke houding en geeft naast deze fysieke werking ook mentaal een oppepper.


Trefwoorden: Fysiek, Massage, Ontspanning, Oplossing, Osteopathie, Therapie