Human Talent Trophy beloont creatieve jagers: The War for Talent has Started

Human Talent Trophy beloont creatieve jagers: The War for Talent has Started van Stichting Human Talent Trophy

Door: Stichting Human Talent Trophy  18-10-2006

Talent is schaars. De gevolgen van de aantrekkende economie, de vergrijzing van de bevolking, de vele drop-outs in het VMBO en de emigratiegolf zijn al goed te merken op de arbeidsmarkt. Organisaties moeten creatief zijn in de jacht op nieuwe talenten. The war for talent has started! Human Talent Trophy beloont jagers op nieuw potentieel met een prestigieus award.

Onderzoeken over de hele wereld wijzen uit dat de zoektocht naar de beste en de slimste een constante en kostbare strijd zal zijn. Organisaties moeten meer tot de verbeelding spreken in hun wervingsprocedures en ze zullen ook steeds meer moeite moeten doen om toptalenten binnen te halen en te behouden. In Nederland zien we al sinds het begin van 2006 een stagnatie in het aantal reacties op personeelsadvertenties en verwachten we een enorme groei in het aantal vacatures in het MKB (ca. 600.000 in 2010). In de politiek staat dit thema al hoog op de agenda. Wat kunnen we doen om het toekomstige tekort aan nieuw potentieel te verminderen? Meer kansen op de arbeidsmarkt creëren voor vrouwen? Meer begeleiding voor nieuw Nederlandse jongeren?

Voor de achtste keer bekroont Stichting Human Talent Trophy de beste oplossingen voor het rekruteren en behouden van nieuwe talenten. Een beloning voor organisaties die op creatieve en innovatieve wijze omgaan met de huidige krapte op de arbeidsmarkt. Is uw organisatie vindingrijk in het aantrekken van nieuwe medewerkers? Meldt u zich dan aan voor deze bijzondere erkenning. Of kent u een andere organisatie die daar op creatieve wijze mee omgaat? Laat het ons weten. Een vakkundige jury zal de inzendingen beoordelen. Aanmelden kan tot en met 29 oktober aanstaande op www.humantalenttrophy.nl.

Stichting Human Talent Trophy is een initiatief van Carmen Breeveld, Zwarte Zakenvrouw Nederland 2003 en DGA van Team Care, werving- en selectiebureau voor HR-professionals. Human Talent Trophy Award 2006 wordt gesponsord door Deloitte, LeasePlan, Aon Consulting, Baker & McKenzie Amsterdam, TC-Inclusion, Gids voor Personeelsmanagement, HRPraktijk.nl, Actorion en Women on Board.


Contact Stichting Human Talent Trophy

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share