Slapen in een boomhut, Yurt of safaritent? Het kan!

Slapen in een boomhut, Yurt of safaritent? Het kan! van Supertrips

Door: Supertrips  08-07-2011
Trefwoorden: Bijzondere Hotels, Aparte Hotels, Speciale Hotels

Via Supertrips.nl ontdek je de meest avontuurlijke overnachtingen. En er is keus genoeg, want vanaf nu zijn er meer dan 200 bijzondere accommodaties op de site te vinden.

 

Supertrips richt zich vanaf de start in 2007 op bijzondere accommodaties. Of je nu wilt overnachten in een molen, kerk, grot, safaritent, reddingscapsule of vliegtuigsuite: op Supertrips.nl boek je de meest originele trips. Zelfs je bed in een hooiberg behoort tot de mogelijkheden.

Trend

De afgelopen jaren ziet Supertrips een toename van bijzondere concepten. Recreatieondernemers worden steeds creatiever en de vakantieganger/consument geeft steeds vaker de voorkeur aan een ongebruikelijk verblijf. De accommodatie is niet alleen meer een overnachtingsmogelijkheid om een stad of attractie te kunnen bezoeken; de overnachting is de beleving op zich.

Nieuwe categorieën

Door de toename in bijzondere overnachtingsmogelijkheden heeft Supertrips ook de website uitgebreid. Aan de al bestaande categorieën zijn vier rubrieken toegevoegd: ‘Slapen op het water’, ‘Tipi tenten’, ‘Yurts’ (Mongoolse nomadententen) en ‘Wellness & Spa’. Bij deze update hoort ook een nieuw logo dat tegelijkertijd als kwaliteitskenmerk zal dienen. De accommodatiehouders krijgen de mogelijkheid dit logo te gebruiken op hun website en bij de accommodatie zelf.

Criteria aangescherpt

De afgelopen tijd heeft Supertrips de criteria aangescherpt voor toelating tot de collectie. Alleen een bijzondere tent of authentiek gebouw is niet genoeg: het totaalpakket moet kloppen, het geheel moet een beleving zijn. De inrichting, de sfeer, de service en eventuele extra’s dragen allemaal bij aan de beoordeling. Alleen de meest unieke overnachtingsmogelijkheden worden opgenomen in onze selectie. Zo blijft Supertrips zich onderscheiden van het standaard aanbod van hotels en overnachtingsmogelijkheden.


Trefwoorden: Aparte Hotels, Bijzondere Hotels, Speciale Hotels, Thema Hotels,

Andere producten en diensten van Supertrips

Top 10 bijzondere overnachtingsmogelijkheden Supertrips.nl van Supertrips thumbnail
09-03-2009

Top 10 bijzondere overnachtingsmogelijkheden Supertrips.nl

Top 10 bijzondere overnachtingsmogelijkheden Supertrips.nl voor 2009

In het 2jarige bestaan van Supertrips heeft het inmiddels meer dan 100 unieke accommodatie in de verzameling van de meest unieke en bijzondere overnachtingsmogelijkheden in de wereld. Met 12 boomhutten, 9 tipi’s, 7 ijshotels, en vele andere verbazingwekkende accommodaties is Supertrips de grootste website voor deze bijzondere markt in Nederland en België.


Nieuwe bijzondere vakanties voor 2009 van Supertrips thumbnail
11-01-2009

Nieuwe bijzondere vakanties voor 2009

Bent u op zoek naar een originele vakantie of een romantisch weekendje weg?


ijskoud de leukste hotels van Supertrips thumbnail
15-10-2008

ijskoud de leukste hotels

Supertrips is dé online gids voor de meest ongewone overnachtingen voor een romantisch weekendje weg of een bijzondere vakantie.

Je vindt op Supertrips.nl een hele categorie gericht op ijshotels en iglo’s. Van het wereldberoemde ijshotel in Zweden tot de populaire iglo’s van Whitepod Inmiddels bestaat het aanbod uit 7 coole hotels te vinden in.....


Slapen in een boomhut? Overnachten in een ijshotel? van Supertrips thumbnail
14-08-2008

Slapen in een boomhut? Overnachten in een ijshotel?

De Nederlander is steeds meer op zoek naar een bijzonder weekendje weg of een zeer unieke vakantie. Géén standaard hotel of camping; boomhutten, kampeervlotten, ijshotels, yurts en tipi's zijn de trend!

Voor deze mensen is er een uniek verzamelpunt op internet: Supertrips.nl, een informatieve website die zich vol overgave richt op de meest unieke, originele, leuke en bijzondere overnachtingen!

Kijk voor het aanbod op http:/