Tandprothetische Praktijk J F van den Born

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sweerts de Landasstraat 60 , 6814 DH Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Tandprothetische Praktijk J F van den Born

Toe aan een nieuw kunstgebit of reparatie?

U heeft mij gevonden; gefeliciteerd! U bent namelijk slechts één telefoontje verwijderd van een nieuw en goed passend kunstgebit.
Dat hoeft overigens helemaal niet duur te zijn, want zelfs vanuit de basisverzekering wordt een groot gedeelte van de kosten al vergoed. Uiteraard bent u bij mij ook aan het juiste adres voor reparaties aan het kunstgebit!

Ik ben Jan van den Born en sinds 2003 heb ik mijn eigen HKZ-gecertificeerde tandprothetische praktijk in Arnhem. Voor die tijd werkte ik als tandtechnicus bij diverse laboratoria en heb ik ook mijn eigen tandtechnische praktijk gehad. Alles bij elkaar goed voor ruim 35 jaar ervaring in het vak.

Het belangrijkste vind ik dat u zich bij mij in de stoel op uw gemak voelt. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd voor al mijn cliënten; zoveel als nodig is.

Vrijblijvende afspraak?

Geen probleem. U belt ons of wij bellen u!

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandprothetische Praktijk J F van den Born in Sweerts de Landasstraat 60, Arnhem Gelderland 6814 DH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6814 DH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816014]