The Barberstation

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klarendalseweg 468 , 6822 GW Arnhem, Gelderland

E-mail

Over The Barberstation

The Barberstation
The Barberstation is een old school barbershop in het Modekwartier van Arnhem. Knippen en scheren, alleen voor heren. Met gevoel voor stijl en humor zet The Barberstation een geweldige sfeer neer met authentieke jaren ‘20 barbiermeubels, maffe decoraties en een gezellig barretje (“We zijn niet voor niets een Bar-Bier!”). Een plek waar mannen onder elkaar even gewoon man kunnen zijn. The Barberstation bindt de strijd aan met gemengde kapsalons, waar alles gericht is op vrouwen en het herenvak een ondergeschoven kindje is. “Daar krijg je gewoon een vrouwenkapsel in het kort aangemeten!” Bij The Barberstation word je vakkundig geknipt en geschoren zoals het hoort in een prachtig vintage decor. Als je wilt met een biertje erbij. It’s a man’s world.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo
-
Do - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Barberstation/727950940594791
Twitter: https://twitter.com/barberstation

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is The Barberstation in Klarendalseweg 468, Arnhem Gelderland 6822 GW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hairdressers diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Hairdressers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6822 GW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227804]