Voet Vitaal Arnhem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rhijnspoor 10 , 6846 GD Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Voet Vitaal Arnhem

Voet Vitaal gevestigd in Schuytgraaf, Arnhem-Zuid. Uw pedicure voor gezonde voeten

Aan de rand van Arnhem, tussen de Rijn en de Betuwe, is onze prachtige pedicure-praktijk Voet Vitaal in Schuytgraaf, Arnhem-Zuid gevestigd. In de nieuwe wijk Schuytgraaf bieden wij onze professionele diensten aan voor onder alle soorten pedicure behandelingen maar ook voor behandelingen van reumatische en diabetische voeten. Kortom, voor alle voeten die een behandeling nodig hebben of gewoon even lekker verwend willen worden.
Uiteraard is onze pedicure gediplomeerd, zijn we aangesloten bij de belangrijkste branche verenigingen (Provoet en Procert)en is regelmatige bijscholing vast onderdeel in onze werkwijze. In onze volledig ingerichte praktijk wordt gewerkt volgens de code van de voetverzorging.
Met trots noemen we ons dan ook pedicure +, omdat we oog hebben voor net dat stukje extra. Bij Pedicure + kunt U behandelingen, net als bij een medisch pedicure, declareren bij uw zorgverzekering (onder bepaalde voorwaarden)
Vindt u uw voeten net zo belangrijk als dat wij dat vinden? Vertellen uw voeten u dat een pedicure behandeling geen overbodige luxe is? Maak dan snel een afspraak want wij luisteren graag naar uw voeten.
Graag tot ziens, Katia Edelenbos

Openingstijden

Ma, Do, Zo
Gesloten
Di - Wo
-
Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Voet Vitaal Arnhem in Rhijnspoor 10, Arnhem Gelderland 6846 GD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Diabetes diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Diabetes per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6846 GD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819625]