Vries & Metman Octrooibureau De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tivolilaan 205 , 6824 BV Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Vries & Metman Octrooibureau De

Wij adviseren over de bescherming van uw technische vinding, uw merk en de vormgeving van uw product. Ook hebben wij veel ervaring in het adviseren bij inbreukzaken op deze gebieden. Door onze bundeling van kennis en ervaring, in combinatie met onze betrokkenheid, hebben wij een onderscheidende positie op ons vakgebied. Wij hebben daarvoor zowel in 2011 als in 2012 de MIP Patent Prosecution Award gewonnen.

De Vries & Metman, opgericht in 1995, is uitgegroeid tot een vooraanstaand kantoor met goed bereikbare vestigingen in Amsterdam, Arnhem en Oss. Met ruim 30 medewerkers, waaronder 15 octrooigemachtigden, 1 merkengemachtigde en 2 US patent agents, staan wij dagelijks klaar voor het midden- en kleinbedrijf, multinationals, maar ook voor privé-uitvinders.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is Vries & Metman Octrooibureau De in Tivolilaan 205, Arnhem Gelderland 6824 BV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer lawyers diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem lawyers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6824 BV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820297]