WARMWELL

Afdrukken

Is WARMWELL incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: L. J. Costerstraat 3-5 , 6827 AR Arnhem, Gelderland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over WARMWELL

ENERGIENEUTRAAL VERWARMEN!
WARMWELL is een leverancier van duurzame elektrische verwarmingsoplossingen. De gehele productie vindt in Duitsland plaats. De hoogste kwaliteit tegen de beste prijs, "Made in Germany". Elektrische vloerverwarming van WARMWELL bespaart energie en is zeer economisch in gebruik. Tevens leveren wij verwarmingskabels en matten voor oa.; leidingverwarming (vorstvrij), wegdekverwarming, opritverwarming, dakgootverwarming enz..
Voordeel voor u als klant:

WARMWELL - GREEN- verwarmingsmatten verminderen het energieverbruik efficiënt en in combinatie met een intelligent systeem kan men niet alleen het zelfvoorzienend stroomgebruik optimaliseren, maar ook helpen om toekomstige tijdelijke overschotten in het net op te vangen . Het principe is heel eenvoudig : Twee afzonderlijke verwarmingskabels ( laag vermogen ) , kunnen de ruimtes sneller en meer naar behoefte verwarmen. Zodra de gewenste temperatuur bereikt is , verwarmt slechts één kabel met een aanzienlijk lager energieverbruik de ruimte, dit in tegenstelling tot een conventionele elektrische vloerverwarming.

De GREEN ACCU MAT® heeft nog een voordeel , het kan de dekvloer en beton gebruiken als een warmte-opslag medium door de mat diep in het vloer te installeren. Een intelligente thermostaat schakelt dan naar behoefte, indien nodig één of twee verwarmingskabels in. Voorbeeld; indien een PV systeem of een andere bron van hernieuwbare energie meer stroom levert dan er gebruikt wordt. De energie kan dus enkele uren in de bodem opgeslagen worden in de vorm van warmte.

Op deze manier kan men in de toekomst met “smart grid” het net stabiliseren door de stroompieken op te vangen. Als onderdeel van de Energie Transitie een belangrijke kwestie! Drie jaar lang is er getest, en het blijkt dat het energieverbruik, van een met GREEN - verwarmingsmat verwarmd huis in combinatie met een intelligente thermostaat, enorm lager was dan dat van een vergelijkbare, conventioneel met gas verwarmd gebouw.


100 % energieneutraal verwarmen - met behoud van Ressourcen!

Gebruikt men GREEN - elektrische vloerverwarmingsmatten, bv. in combinatie met een PV installatie of met elektriciteit uit windenergie, verwarmt men niet alleen energieneutraal, maar geeft het klimaat ook tevens een " boost ". Fossiele brandstoffen stoten CO2 uit in het atmosfeer terwijl hernieuwbare energiebronnen, zoals houtpellets (palletkachel) alleen door de herbeplanting van bossen net zo veel CO2 uitstoten, als de nieuwe bos kan absorberen. Terwijl met elektrische vloerverwarming geen CO2 uitstoot plaatsvindt en het bos bij het verwarmen met elektriciteit ( uit de juiste bronnen van energie) kan groeien en anders ontstane CO2 om kan zetten in zuurstof . Met de WARMWELL - GREEN - vloerverwarmingsmatten

Kaart

Andere diensten in de buurt van Arnhem Gelderland

Is WARMWELL in L. J. Costerstraat 3-5, Arnhem Gelderland 6827 AR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vloerverwarming diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Vloerverwarming per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6827 AR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814566]