Joomla

Joomla van Webvogel

Door: Webvogel  31-01-2008
Trefwoorden: Joomla, Open Source

Joomla! is één van de meest krachtige en veelgebruikte Open Source Content Management systemen. Joomla! is eenvoudig te beheren, robuust, ronduit betrouwbaar en zeer flexibel.

De naam Joomla is een fonetische spelling van het Swahiliaanse woord "jumla" dat staat voor "allen tezamen" of "als een geheel". Het is gekozen om de commitment van het development team en de community weer te geven.

Content Management System: Webvogel is groot voorstander van deze zogenaamde open source projecten. Wij werken daarom op het zogenaamde LAMP platform: Linux, Apache, MySQL en PHP.Geen licentiekosten en alle voordelen van een nooit stilstaande productontwikkeling, zijn hierbij de belangrijkste keuze factoren. Op basis hiervan gebruiken wij als CMS: Joomla , het meest betrouwbare open source CMS van vandaag de dag.

Webvogel is gespecialiseerd in het koppelen/vertalen van design aan dit Content Management System, zodat u als klant zijn eigen "content" kunt beheren. Dit is een belangrijk aspect die de uiteindelijke waarde van uw website bepaald.
Standaard levert Webvogel bij oplevering van een joomla project een 2 uur "onsite" training omtrent het gebruik van Joomla CMS, zodat u direkt uw nieuwe site kunt beheren!

Trefwoorden: Joomla, Open Source