Professioneel ceremoniemeester

Door: Weddingplanner het Bruidsmeisje  15-04-2011
Trefwoorden: Bruiloft, Trouwen, Creatief

Willen jullie graag zorgeloos genieten op jullie trouwdag?

  • Geen vriend, vriendin of familielid hoeven te belasten met deze zware taak?
  • Niet de geschikte kandidaat voor het ceremoniemeesterschap kunnen vinden?
  • Wel alles zelf plannen?
  • Benieuwd naar wat een professionele weddingplanner voor jullie kan betekenen?


De ceremoniemeester, onmisbaar op iedere bruiloft. Veel bruidsparen staan er nauwelijks bij stil hoeveel werk er in deze taak gaat zitten en hoe belangrijk deze is. Jullie waarschijnlijk niet, anders waren jullie niet op deze pagina uitgekomen :)!

Het ceremoniemeesterschap begint een tijd voor de bruiloft. Een goed begin is namelijk het halve werk. Samen met jullie, het bruidspaar, zet ik de laatste puntjes op de i, zet het draaiboek in elkaar, neem contact op met alle leveranciers zodat duidelijk is dat ik het aanspreekpunt ben en controleer of ook alles daadwerkelijk in kannen en kruiken is. Daarnaast kunnen gasten bij mij als weddingplanner terecht voor eventuele stukjes, liedjes, gezamenlijke cadeaus of andere leuke ideeën en tips. Tevens kan ik de styling verzorgen op jullie trouw- en/of feestlocatie.

Op de dag zelf, ben ik, weddingplanner het Bruidsmeisje, het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers (locatie, fotograaf, catering, bloemist, visagist, kapster, bruidstaartspecialist, band, dj enz.). Ik zorg ervoor dat alles perfect volgens planning en op rolletjes verloopt, los onverwachte problemen op en ben het geheugen van de bruid en bruidegom (ringen, boeket, benodigde papieren).

Kosten: Het ceremoniemeesterschap is maatwerk. Neem vrijblijvend voor de mogelijkheden en de kosten.

De kracht van mij als perfecte ceremoniemeester is dat je nauwelijks door hebt dat ik er ben! Zorgeloos genieten heet dat!


Tip: Plan jullie bruilloft perfect door weddingplanner het Bruidsmeisje ook in te huren voor
.

Trefwoorden: Bijzonder, Bruidsmeisje, Bruiloft, Bruiloft Plannen, Ceremoniemeester, Creatief, Inspiratie, Persoonlijk, Trouwadvies, Trouwdag, Trouwen, Uniek, Vintage bruiloft, Weddingplanner, Weddingplanning,

Contact Weddingplanner het Bruidsmeisje

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share