Wernand en Partners Bedrijfsjuristen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meander 701 , 6825 ME Arnhem, Gelderland

E-mail

Over Wernand en Partners Bedrijfsjuristen

Wernand en Partners is een onafhankelijk bedrijfsjuridisch advieskantoor dat zich sedert 1986 met haar dienstverlening uitsluitend op de zakelijke cliënt (handel, industrie en dienstverlening) richt.

No-nonsense mentaliteit
Wij zijn niet alleen volledig op de hoogte van het ondernemingsrecht, maar werken ook vanuit de optiek van de ondernemer. Geen onnodige franje, maar direct to the point. Wij streven er naar een persoonlijke band met de ondernemers op te bouwen. Het bedrijf leren kennen, daar gaat het om. Wij zijn bereid daarin te investeren. Heel belangrijk voor een goede belangenbehartiging.

Daarbij ligt het accent op vroegtijdige betrokkenheid. Dit past ook naadloos in de filosofie van ons kantoor. Het gaat er met name om geschillen voor te zijn.Wij werken resultaatgericht, daarbij de belangen van onze cliënten goed in de gaten houdend. Uiteindelijk gaat het erom voor onze cliënten het beste eruit te halen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wernand en Partners Bedrijfsjuristen in Meander 701, Arnhem Gelderland 6825 ME uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Arnhem Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Arnhem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Arnhem Gelderland, 6825 ME, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819164]