Op Maat Verhuizingen & Transport

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 2e Industrieweg 12 , 4147 CT Asperen, Gelderland
Betuwe, Lingewaal

E-mail

Over Op Maat Verhuizingen & Transport

Op Maat Verhuizingen is een service gericht verhuisbedrijf dat zich zowel op de particuliere als zakelijke markt richt. De verhouding hierin is 50/50. Wij zijn een betrouwbare partner voor kleine en grote verhuizingen, nationaal en internationaal.

Het belangrijkste verschil wat wij maken is de zorg voor het vakkundig verpakken van uw meubels alvorens transport. Onze verhuizers zijn meedenkend, wel opgeleid en verzorgen uw verhuizing met effciency en plezier.

Iedere (deel)verhuizing kan en zal op de wensen van U als klant afgestemd worden. Op Maat Verhuizingen biedt verschillende verhuispakketten aan vanaf een basis verhuizing (alleen grote stukken) tot en met een compleet verzorgde verhuizing (o.a. inpakken, de- en montage, uitpakken en spiegelen). Ook kunnen wij uw oude woning bezemschoon opleveren eventueel met inbegrip van ramen zemen e.d.

Door ons uitgebreide netwerk en vele handymandiensten bieden wij meer dan verhuizen alleen. Het fijne hiervan is dat u vele klussen in en rondom het huis kunt onderbrengen bij 1 aanspreekpunt; 'Op Maat Verhuizingen'.

Heeft u mogelijk een tijdelijke overbrugging vanwege een snelle verkoop of laat de oplevering van uw nieuwe woning nog even op zich wachten dan kunt u uw inboedel zorgeloos bij ons opslaan in onze 1200m2 geacclimatiseerde en beveiligde inboedelopslag.

Op Maat Verhuizingen werkt vast voor diverse scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen, makelaarskantoren en stichtingen.

In onze verhuiswinkel vind u producten als verhuisdekens, verhuisdozen, rolcontainers en diversen. Al deze verhuisproducten kunnen uw verhuizing vergemakkelijken. Vanaf een standaard verhuizing leveren wij gratis ter gebruik verhuisdozen, inpakpapier en stikkers als breekbaar stikkers en waar komt wat.

Met onze verhuisliften komen wij zelfs tot aan de 10e etage. Verder beschikken wij ook over diverse verhuismaterialen om ook kluizen en zware machines te kunnen verhuizen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Op Maat Verhuizingen & Transport in 2e Industrieweg 12, Asperen Gelderland 4147 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Asperen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Asperen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Asperen Gelderland, 4147 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820990]