Bossenbroek Fysiotherapie en Acupunctuurpraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Heus Plein 146 , 3772 DC Barneveld, Gelderland

E-mail

Over Bossenbroek Fysiotherapie en Acupunctuurpraktijk

Bossenbroek Fysiotherapie en Acupunctuur is uw gevierde fysiotherapeut in Barneveld. Al jarenlang behandelen wij mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. We zijn een kleine praktijk met veel aandacht voor iedereen en werken nauw samen.

U bent bij onze praktijk te Barneveld in goede en bekwame handen. Ons multidisciplinair team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam.

Als deskundigen van het dagelijks bewegen, richten onze fysiotherapeuten zich op uw lichamelijke functioneren. Dit geldt voor thuis, op het werk, tijdens het sporten, of gedurende het uitoefenen van uw hobby.

U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Ons team van specialisten is goed opgeleid en bekend met de nieuwste technieken in de fysiotherapie. Wij maken voor u een behandelingstraject dat volledig aansluit bij uw specifieke klachten en situatie. Een team dat daarbij bereid is altijd weer bij te leren en verder te scholen om aan de hedendaagse verwachtingen te kunnen voldoen.

In onze praktijk voor fysiotherapie zijn de volgende fysiotherapeuten werkzaam:

Marcel Bossenbroek
Conitha Bossenbroek-Spithoven
Lenneke Brinkhuis

Al deze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Fysiotherapiepraktijk Bossenbroek is lid van het KNGF en conformeert zich aan de klachtenregeling van het KNGF.

U kunt bij ons een afspraak maken via een verwijzing van de huisarts of specialist of direct zonder verwijzing door de wettelijke regeling van de Direct Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF).
Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Barneveld Gelderland

Is Bossenbroek Fysiotherapie en Acupunctuurpraktijk in De Heus Plein 146, Barneveld Gelderland 3772 DC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3772 DC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826227]