Codast neemt nieuwe consultant in dienst

Door: Codast  18-10-2006
Trefwoorden: Personalia, Document Outputmanagement

Barneveld, 17 oktober 2006 – Codast, specialist op het gebied van document outputmanagement heeft Danny van Maanen benoemd tot functional consultant. In zijn nieuwe functie wordt Danny van Maanen verantwoordelijk voor het ontwerpen van pasklare input- en outputmanagementoplossingen voor klanten van Codast. Van Maanen adviseert en begeleidt vervolgens ook de implementatie en het beheer van outputmanagementoplossingen bij klanten.

In het verleden werkte van Maanen als informatiebeheerder bij Menzis zorg en inkomen. Hij was daar destijds onder andere betrokken bij de invoering van de basisverzekering en de no claim-regeling. Daarvoor was hij mede-eigenaar automatiseringsbedrijf Logisch Optimalisering en werkte hij als commercieel medewerker bij een importeur van kunstofleidingssystemen. Van Maanen heeft veel ervaring als intermediair tussen de vraagkant (business) en aanbodkant (ICT).

Danny van Maanen over zijn benoeming: "Codast biedt state-of-the art oplossingen op het gebied van outputmanagement. De oplossingen die Codast levert, bieden bedrijven in korte tijd veel toegevoegde waarde. Ik ben erg blij in de komende jaren te kunnen bijdragen aan het ontwerpen en beheren van deze oplossingen bij klanten. Omdat bij Codast kwaliteit hoog op de agenda staat, zal ik me daar als een vis in het water voelen.”

Trefwoorden: Document Outputmanagement, Personalia,

Contact Codast

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share