Nieuwe Business Solutions Manager voor Codast

Door: Codast  10-07-2006
Trefwoorden: Business Solutions Manager

Barneveld, 10 juli 2006 - Codast, specialist op het gebied van document output management, breidt zijn team verder uit met Elwin Herrebout. Herrebout is bij Codast aangetreden als Business Solutions Manager. In die functie is hij verantwoordelijk voor zakelijke oplossingen op het gebied van document output management.

Herrebout was de afgelopen tien jaar werkzaam als Commercieel Manager bij Nordined-Prequest, leverancier van Facility Management Informatie Systemen. Hier was hij onder meer verantwoordelijk voor Account- en Marketing management, Business Development en Direct Sales.

Herrebout over zijn nieuwe functie: “Bij Codast kan ik organisaties totaaloplossingen bieden op het gebied van in- en output management. We leveren niet alleen softwarelicenties, maar bieden klanten toegevoegde waarde met business consultancy en technisch consultants. Naast de volledige implementatie kunnen klanten ook het beheer van de toepassingen door Codast laten verzorgen. Op die manier ondersteunen we bedrijven daadwerkelijk in het gehele traject en onderscheiden we ons van andere partijen in deze markt.”

Trefwoorden: Business Solutions Manager

Contact Codast

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share