CS Works

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Anthonie Fokkerstraat 39 G , 3772 MP Barneveld, Gelderland

E-mail

Over CS Works

CS Works is al ruim 14 jaar actief in de re-integratie en outplacement branche. Gedurende deze tijd hebben wij ons ontwikkeld tot professionals op het gebied van re-integratie, outplacement, persoonlijke effectiviteit en mobiliteit.

Wij garanderen een landelijke dekking, waarbij wij gebruik maken van hoogopgeleide regionale professionals. Zij kennen de regionale arbeidsmarkt en vormen gezamenlijk een kennisnetwerk met een grote diversiteit aan expertise.

Maatwerk
Bij CS Works wordt ieder mens beschouwd als een uniek individu, met eigen kwaliteiten, gewoonten, interesses, waarden, normen, niveau en behoeften. Ook staat de mens in contact met haar omgeving. Wij zijn van mening dat al deze aspecten invloed uitoefenen op het gedrag van het individu en een integrale aanpak passend is.

Daarom stellen wij de mens centraal en gebruiken wij wetenschappelijke instrumenten om deze unieke eigenschappen in kaart brengen. Zo sluiten wij aan op de individuele behoeften om het effect van coaching te vergroten en een duurzaam dienstverband te realiseren.

Resultaatgericht
CS Works gaat voor de kortste weg naar passend werk. Wij focussen op die activiteiten die nodig zijn om tot het gezamenlijke resultaat te komen. We leggen deze vast in een actieplan en hanteren gedurende het traject diverse werkvormen om de kandidaat te ondersteunen.

Informeren
Om goede keuzes te kunnen maken heeft men (nieuwe) informatie nodig. Wij informeren alle partijen over rechten, plichten en verwachtingen. Dat gebeurt in een driegesprek en middels een Starterspakket, waar alle relevante informatie met betrekking tot een traject in opgenomen is. Duidelijkheid betekent snelheid.

Coachen
Onze kandidaten krijgen te maken met verlies van werk en/of gezondheid. Om actief deel te nemen aan een traject is een nieuw positief toekomstperspectief nodig. Ons belangrijkste doel is om de werknemer te laten ervaren dat werkgeluk ook in een andere functie gevonden kan worden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/csworksbv/

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is CS Works in Anthonie Fokkerstraat 39 G, Barneveld Gelderland 3772 MP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3772 MP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822896]