Eerste Barneveldse Houthandel BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Harselaarseweg 99 , 3771 MA Barneveld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Eerste Barneveldse Houthandel BV

B.V. Eerste Barneveldse Houthandel is een middelgrote zelfstandige houthandel. Wij bieden een groot assortiment aan hout, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, deuren, gevelbekleding, lijstwerk, dakbedekking en dakvensters en allerlei materialen voor het interieur.

Wij hebben standaard een grote sortering hout- en bouwmaterialen op voorraad. Ook kunnen wij op uw verzoek producten in voorraad houden en op afroep leveren. Wij zijn dealer van een aantal kwalitatief goede merken en producten.

In onze eigen werkplaats voor machinale houtbewerking bieden wij vakwerk voor bedrijven en particulieren. Wij maken onder meer deuren, kozijnen en trappen, maar doen ook allerlei bewerkingen, zoals zagen, schaven en profileren.

Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Service en snelle orderafhandeling is voor ons vanzelfsprekend. Onze medewerkers kunnen u helpen met een deskundig advies.
Wij zijn lid van de Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH) en een Erkende Houthandel.

B.V. Eerste Barneveldse Houthandel: al 75 jaar een begrip in Barneveld en omgeving.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Wood & Paper Products

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Eerste Barneveldse Houthandel BV in Harselaarseweg 99, Barneveld Gelderland 3771 MA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3771 MA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751686]