Fysio Barneveld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Churchillstraat 52 , 3772 KV Barneveld, Gelderland

E-mail

Over Fysio Barneveld

Een algemeen fysiotherapeut behandelt stoornissen van het bewegingsapparaat. De stoornissen kunnen ontstaan door pijn, bewegingsbeperkingen en krachtsverlies en zijn van orthopedische of neurologische aard.
Om verbetering in de stoornissen van het bewegingsapparaat te krijgen, kan een behandeling bestaan uit; massage, oefentherapie, adviezen, betreffende houding en beweging of een combinatie.

Een manueel therapeut is een specialist op het gebied van het disfunctioneren van gewrichten, in het bijzonder van de wervelkolom. De manueel therapeut zorgt voor een optimale beweeglijkheid van de gewrichten, waardoor stoornissen kunnen worden opgeheven.
Met speciale technieken kunnen de stoornissen in de gewrichten worden opgeheven, denk bijvoorbeeld aan het ‘vastzitten’ van de rug. Dit kan door middel van zachte en rustige bewegingen, maar ook door korte en snelle bewegingen. Hierbij kan er een knappend of krakend geluid optreden.
De effecten van deze technieken zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.
Een oedeemtherapeut is gespecialiseerd in klachten die zijn ontstaan door een ontregelde afvoer van oedeem, vocht, in het lichaam. Dit kan verschillende oorzaken hebben bv. na een okseltoilet, verminderde aanleg van het lymfatisch systeem in benen en/of armen.
Door het ontstaan van vochtophoping is er meestal een verminderde mobiliteit en vaak komt er pijn bij kijken.
De behandeling bestaat uit manuele lymfdrainage, een soort massage dat het vochtafvoerende systeem bevordert, oefentherapie, adviezen en leefregels en wanneer nodig lymf taping.
Door een rustige en lichte druk massage wordt de afvoer gestimuleerd en geleid naar een beter afvoer gebied/systeem waardoor het te veel aan oedeem wordt verminderd.
De therapie kan worden gestart op verwijzing van een huisarts of specialist.

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio Barneveld in Churchillstraat 52, Barneveld Gelderland 3772 KV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Barneveld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Barneveld Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Barneveld Gelderland, 3772 KV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228633]