Nieuwe en gebruikte fietsen, Reparaties, webwinkel, transportfietsen, gazelle, batavus, montego

Nieuwe en gebruikte fietsen, Reparaties, webwinkel, transportfietsen, gazelle, batavus, montego van Het Fietsenhuis Barneveld. Betaalbaar Fietsplezier

Door: Het Fietsenhuis Barneveld. Betaalbaar Fietsplezier  17-06-2011
Trefwoorden: Fietsen, Website, Fiets

 

Breed aanbod bij Het Fietsenhuis aan de Valkseweg:
Kinderfietsen, omafietsen, mamafietsen en nog veel meer

Het Fietsenhuis aan de Valkseweg in Barneveld is met haar 600 vierkante meter tellende showroom de moeite van een bezoek zeker waard voor wie op zoek is naar een nieuwe of gebruikte tweewieler. Deze winkel telt twee etages waar meer dan 400 fietsen staan te blinken, waaronder een groot aantal vrolijke kinderfietsen, praktische elektrisch fietsen, degelijke transportfietsen en een breed assortiment comfortabele fietsen voor hippe mama’s. Ook de degelijke omafiets, een echte trendsetter, is in diverse kleuren verkrijgbaar.

Naast vertrouwde merken als Batavus en Gazelle heeft Het Fietsenhuis een grote collectie fietsen van het merk Montego. Dit merk is enige jaren geleden begonnen aan een grote opmars en heeft een veelbelovende toekomst voor zich, dankzij een aantrekkelijke prijs in combinatie met duurzaamheid en kwaliteit. Het Fietsenhuis is  officieel dealer van Montego en heeft naast nieuwe tweewielers ook een groeiend assortiment occasions van dit merk.

Sterke troef van Het Fietsenhuis is bovendien het grote assortiment onderdelen dat voorhanden is. Wat verlichting betreft heeft de klant bijvoorbeeld de keus uit verschillende koplampen of achterlichten. Ook kinderzitjes en fietstassen zijn ruim op voorraad. En natuurlijk de moderne rieten mand. In combinatie met een zeer moderne reparatieafdeling waar gekwalificeerd personeel werkzaam is en een ruime parkeerplaats voor de deur, is  Het Fietsenhuis zeer de moeite waard om een keer te komen kijken. De koffie staat klaar!

Trefwoorden: Fiets, Fiets Kopen, Fietsen, Fietsenwinkel, Gebruikte Fietsen, Moederfietsen, Mountainbike, Rieten Manden, Stads Fiets, Transportfiets, Website

Contact Het Fietsenhuis Barneveld. Betaalbaar Fietsplezier

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share