Klussenier Sportzomeractie 2012

Klussenier Sportzomeractie 2012 van Het Klushuis Nederland BV

Door: Het Klushuis Nederland BV  14-05-2012
Trefwoorden: Gratis Offerte, Montage, Klussen

   De ‘koorts’ van alle sportieve evenementen van komende zomer begint al voelbaar te worden. Met oog op het Europees Kampioenschap Voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen lanceert De Klussenier een Sportzomeractie 2012. De grootste franchise organisatie van Nederland in de bouw- en verbouw, De Klussenier, heeft in aanloop naar de grote sportevenementen een aantal klantenacties bedacht. Mensen in Nederland kunnen meedoen en fantastische prijzen winnen.  

Zo wordt bijvoorbeeld het exclusieve Klussenier Sportzomershirt weggegeven en maakt de klant in de Online prijsvraag kans op één week gratis een Klussenier aan het werk!  

Wat houdt de actie in: Vanaf 8 mei 2012 is De Klussenier Sportzomeractie van start gegaan waaraan iedereen kan meedoen. Enige voorwaarde is een getekende opdracht van minimaal € 500, - inclusief btw in de periode 8 mei 2012 t/m 26 juli 2012. De klant ontvangt gratis het exclusieve Klussenier Sportzomershirt. Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid mee te spelen met een Online prijsvraag. Deelnemers maken zo kans op verschillende prijzen waaronder een Klussenier voor één week en zes kaarten voor een vaart in De Klussenier Heteluchtballon PH-KLS.

De Klussenier voert al enige tijd de kwaliteitsaanduiding ‘Vertrouwd Verbouwen’ en is o.a. bekend van de RTL 4 tv programma ‘s Help, Mijn man is klusser! en Welcome Home. Een belangrijke bijdrage is en wordt door De Klussenier geleverd in beide programma’s.

Meer weten over De Klussenier, de franchiseformule en de Klussenier Sportzomeractie? Kijk voor meer info op www.klussenier.nl. Zelf Klussenier worden? Kijk dan op www.eigenbedrijf.klussenier.nl

Trefwoorden: Beschut Ondernemen, Dakvenster, Franchiseorganisatie, Gratis Offerte, Installeren, Installeren Badkamers, Klus, Klusbedrijf, Klussen, Klussenier, Klusseniers, Montage, Plaatsen, Plaatsen Dakramen, Plaatsen Keukens, Veelzijdige Vakman, Velux,

Contact Het Klushuis Nederland BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Het Klushuis Nederland BV

23-02-2012

Informatieavond van De Klussenier een succes!

   Barneveld – Maandag 13 februari jl. heeft De Klussenier voor de zesde keer in twee jaar een landelijke Klussenier


06-01-2012

Stap zelfstandig ondernemer wordt als positief ervaren

   Barneveld - In november 2011 publiceerde Rijksoverheid het rapport: ‘ Zelfbewust een zelfstandige positie’. Hieruit kwam naar voren dat


09-12-2011

Resultaten Klussenier bevestigen trend bouw.

     In deze tijden van recessie in bouwsector zijn er ook lichtpunten. Zoals het ING dat deze week meldde dat


08-12-2011

Bouwbesluit beïnvloedt het werkgebied van De Klusseniers.

Minister Donner heeft besloten de inwerkingtreding van het nieuwe Bouwbesluit uit te stellen tot 1 april of 1 juli 2012.