Gerenommeerde logistieke dienstverlener op het gebied van chemische producten kiest Infor om zijn op

Door: Infor  30-07-2008

Van den Anker, dat grote namen uit de olie- en brandstofindustrie en de farmaceutische sector tot zijn klanten mag rekenen, gaat het ERP-systeem inzetten om de distributie van chemische en gevaarlijke producten door heel Europa verder te optimaliseren. De krachtige, businessspecifieke functionaliteiten van Infor ERP Baan IV stellen Van den Anker in staat de opslag- en distributieactiviteiten op elkaar af te stemmen en waar mogelijk te integreren. Van den Anker kan hierdoor de dienstverlening voor zijn klanten ook in de toekomst op hetzelfde hoge niveau houden.
“Het hoge niveau van onze dienstverlening en de kwaliteit die wij leveren op het gebied van veiligheid zorgen er al meer dan veertig jaar voor dat Van den Anker marktleider in deze sector is”, vertelt Leon Jacobs, algemeen directeur van Van den Anker. “Met Infor ERP Baan IV, zijn we in staat onze bedrijfsactiviteiten efficiënter in te richten. Zo kunnen we nog beter en sneller aan de wensen van onze klanten voldoen en zorgen we er eveneens voor dat we ook de komende veertig jaar marktleider in onze sector blijven.”
“Baan IV is een uitermate geschikte ERP-oplossing voor distributie- en transportbedrijven als Van den Anker,” stelt Vincent Harmsen, vice president, Northern Europe bij Infor. “Het bedrijf handelt de opslag en distributie af van gevaarlijke chemicaliën. Dit vraagt een ERP-oplossing waar niet alleen de efficiëntie en de prestaties mee verbeterd kunnen worden maar die de organisatie tevens helpt te voldoen aan de stringente regelgeving die de industrie voorschrijft. Baan IV biedt Van den Anker ondersteuning bij al deze facetten.”
Voor meer informatie over ERP Baan, bezoekt u: http://www.infor.com/product_summary/erp/erpbaan/