Infor helpt TI Automotive wereldwijd met een uniform gezicht voor alle klanten

Door: Infor  24-07-2008
Trefwoorden: Infor

Infors ERP-systeem voor productie, inkoop en materiaaldoorstroming is geïntegreerd met een geavanceerd systeem voor klantbeheer in de automobielbranche. Hiermee profiteert TI Automotive van branchespecifieke functionaliteiten en van de mogelijkheden om in verschillende taalgebieden, valuta en tijdzones te opereren. Infor Automotive Essentials is specifiek gericht op de eisen van de automobielindustrie, voor zowel producenten, OEM’s als toeleveranciers. TI Automotive maakt gebruik van de geïntegreerde ERP and Automotive Customer Management-oplossing met ingebouwde branche-ervaring, wat leidt tot een lagere cost of ownership. Het wereldweide bereik van Infor en diens mogelijkheden om een implementatie overal ter wereld te ondersteunen, hebben de doorslag gegeven bij de beslissing van TI Automotive om de relatie met Infor uit te breiden.
Met het verschuiven van de automobielindustrie naar nieuwe markten als Oost-Europa en Azië, moest TI Automotive op zoek naar een oplossing die in overeenstemming is met de eisen van OEM’s en lokale regelgeving en die tegelijkertijd de businessdoelstellingen ondersteunt en soepele processen niet in de weg staat. “Onze klanten verwachten een consistente benadering en overal ter wereld hetzelfde controleniveau als het aankomt op productie, logistiek of kwaliteitsbeheersing”, zegt Peter Stewart, global IT director bij TI Automotive. “De invoering van Infor Automotive Essentials stelt TI Automotive in staat om prestaties in verschillende markten te vergelijken middels het delen van benchemarks en best practices. Op deze manier kunnen we continu onze effectiviteit verbeteren.”
Met bijna een eeuw ervaring in de automobielindustrie is TI Automotive de enige wereldwijde leverancier van brandstoftanks en leidingen voor remsystemen voor personenwagens en vrachtwagens. Ongeveer de helft van 57 miljoen auto’s die jaarlijks worden geproduceerd, vertrouwen op TI Automotive-technologie. De geïntegreerde oplossing van Infor helpt bij het stroomlijnen van complexe productie- en distributieprocessen, het uitvoeren van lean initiatives en het voldoen aan wet- en regelgeving, met praktisch alle OEM EDI Partnermandaten op regelmatige basis.
“We zijn van start gegaan met een klein IT-project, bedoeld om de kosten terug te dringen,” zegt peter Stewart. “Op dit moment is onze ERP-implementatie uitgegegroeid tot een business enabler. Het zorgt voor eenduidige processen, controles en realtime informatie over al onze markten en activiteiten in de wereld.”
“Onze relatie met TI Automotive is een goed voorbeeld van wereldomspannend opereren. TI Automotive heeft met Infor een leverancier gevonden die wereldwijd actief is en tegelijkertijd lokaal opereert”, zegt Keith Deane, President EMEA bij Infor. “Met de geïntegreerde Infor Automotive Essentials-oplossing kan TI Automotive nieuwe markten ontginnen en meteen inspelen op lokale voorschriften en regels, waardoor het bedrijf efficiënter kan concurreren.

Trefwoorden: Infor