Infor komt met Performance Management voor kleine en middelgrote ondernemingen

Door: Infor  22-09-2008
Trefwoorden: Mkb, Infor

Planning en budgettering zijn fundamentele processen voor alle ondernemingen. De meeste kleinere bedrijven gaan nu nog af op spreadsheets voor planning en budgettering. Die zijn echter vatbaar voor invoerfouten en missen de functionaliteit voor rapportage en samenwerking. Volwaardige planning- en budgetteringapplicaties bieden die noodzakelijke functionaliteit, maar zijn echter gecompliceerd en te kostbaar voor kleinere bedrijven. Infor PM Business Edition dicht deze kloof en bezit de functies die het MKB nodig heeft. Het pakket is gemakkelijk te implementeren en schaalbaar, waardoor het ook lange termijn groeiscenario’s kan opvangen.
Met Infor PM Business Edition kunnen bedrijven snel en makkelijk diverse zakelijke scenario’s definiëren en testen om een realistische financiële en operationele planning te creëren. De oplossing maakt een ondernemingsbrede samenwerking mogelijk dankzij op internet gebaseerde toegang tot planning en data, en biedt verder de mogelijkheid om what-if situaties te onderzoeken. Die functie zorgt ervoor dat de onderneming voorbereid is op onvoorziene ontwikkelingen en dat kan worden teruggerekend vanaf een financiële doelstelling, waarbij samenhangende zakelijke factoren worden gedefinieerd.
De budgetteringsmogelijkheden van Infor PM Business Edition helpen bedrijven bij het automatiseren, beheren en verbeteren van de budgetten. Gebruikers kunnen gemakkelijk budgetgegevens invoeren op een centrale positie. De budgetcontroller beheert het gehele budgetteringsproces op diezelfde centrale positie met een real-time overzicht over de status van elk budget. Deze functie zorgt voor een eenduidige zekerheid dankzij het elimineren van verschillende onafhankelijke spreadsheets.
Infor PM Business Edition beschikt ook over rapportagefuncties waarmee bedrijven tijdig het management kunnen informeren. Door de aanwezigheid van Infor PM Application Studio kunnen bedrijven rapporteren op planning- en budgetteringgegevens en informatie uit andere bronnen invoegen.
“In de huidige wereldomspannende omgeving is het cruciaal dat ook kleine en middelgrote ondernemingen toegang hebben tot accurate en betrouwbare informatie. Zo kunnen ze inzien hoe veranderingen kunnen ingrijpen in het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen,” zegt Christina McKeon, director product marketing, Performance Management bij Infor. “Infor PM Business Edition levert het MKB oplossingen die speciaal voor de doelgroep is ontwikkeld. Het beschikt over de functies die ondersteuning bieden bij het zeker stellen van hun huidig en toekomstig succes.”
Kijk voor meer informatie over Infor PM Business Edition op http://www.nl.infor.com/solutions/pm/.

Trefwoorden: Infor, Mkb